Haberler

Ersöz de 'Adayım' Dedi

57 yıldır Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde ikamet eden ve 20 yıldır Fevzipaşa Mahallesi’nde esnaflık yapan Turhan Ersöz, 30 Mart günü gerçekleştirilecek olan muhtarlık seçimlerinde Fevzipaşa Mahalle Muhtarlığı’na adaylığını açıkladı.

57 yıldır Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde ikamet eden ve 20 yıldır Fevzipaşa Mahallesi'nde esnaflık yapan Turhan Ersöz, 30 Mart günü gerçekleştirilecek olan muhtarlık seçimlerinde Fevzipaşa Mahalle Muhtarlığı'na adaylığını açıkladı.

Önümüzdeki yerel seçimlerde Fevzipaşa Mahallesi Muhtarlığı'na adaylığını açıklayan Turhan Ersöz, insanlarla hep iç içe olduğunu ve bu yüzden muhtar adayı olduğunu belirterek, "İnsanlara hizmet etmeyi seviyorum ve bu zamana kadar hep insanlarla iç içe oldum. Bu sebeple Fevzipaşa Mahallesi Muhtarlığı'na adaylığımı koyuyorum. 1957 doğumluyum ve yaklaşık 20 yıl mahallemde esnaflık yaptım. Ekibimde yer alan Mehmet Can, Fevzi Pektaş, Fikret Kıyak, Cemal Köroğlu, Cavit Uğurlu, Hakkı Koçhan, Adem Kurt ve Mustafa Uygun'a güvendiğim için aday oldum" diye konuştu.

Muhtar olması halinde 7'den 70'e herkese eşit hizmet getireceğini kaydeden Ersöz, "30 yıl başarılı bir şekilde muhtarlık görevini ifa eden Ali Pektaş'ın aday olmaması üzerine Çerkezköy'ün en güzide ve güzel mahallesinde adaylığımızı ortaya koyduk. Muhtarlığın kutsal bir görev olduğunu biliyorum. Seçim çalışmalarının da centilmenlik içinde geçmesini temenni ediyorum. Muhtarlığı da hak edenin kazanmasını istiyorum. Biz bu ekibimizle birlikte el ele ve gönül gönüle vererek yola çıktık. Tüm mahalleliden destek bekliyoruz. Muhtar seçilmemiz halinde ilçemizde bulunan kurum ve kuruluşlar ile irtibatlı olarak mahallemizin sıkıntılarını üst mercilere iletip çözüm arayacağız. Önümüzdeki seçimlerin öncelikle mahallemize, ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Pektaş Fevzipaşa Çerkezköy Tekirdağ Yerel Haberler

Sosyal medya platformu X, Türkiye'de ofis açıp temsilci atadı

Sosyal medya platformu X, Türkiye'de ofis açıp temsilci atadı

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

Rize İl Başkanı Ayar'ın istifası sonrası AK Parti'den değişim mesajı: Adımlar atılacak

Rize İl Başkanı Ayar'ın istifası sonrası AK Parti'den değişim mesajı: Adımlar atılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title