Haberler

Eleşkirt'te Seçim Çalışmaları Hızlı Başladı

AĞRI (İHA) – Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde 30 Mart 2014'te gerçekleştirilecek mahalli idareler seçimlerinde aday adaylarının Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) ilçe başkanlığına müracaatları başladı.30 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli...

AĞRI (İHA) – Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde 30 Mart 2014'te gerçekleştirilecek mahalli idareler seçimlerinde aday adaylarının Adalet ve Kalkınma Partisi ( Ak Parti ) ilçe başkanlığına müracaatları başladı.

30 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde aday adaylarının Ak Parti çatısı altında hizmet etmek isteyen aday adaylığı müracaatları başladı. Eleşkirt Belediye Başkanlığı için İsmet Arslan, ilçe başkanlığına müracaat ederek aday adaylığı sürecini başlatan isim oldu. Eleşkirt Yücekapı Beldesi Belediye Başkanlığı aday adaylığı için Yakup Arslan, Yayladüzü Belediye Başkanlığı aday adaylığı için Selahattin Aysu müracaat etti.

Ak Parti Eleşkirt İlçe Başkanı Aytekin Arslan, müracaat süresi ile ilgili yaptığı açıklamada, "30 Mart 2013 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için halkımızın partimize ilgisi her gün artarak devam ediyor. Ak Parti'nin ülke geneline her alanda 80 yıllık Cumhuriyet tarihinde yapılan hizmetlere eşdeğer hizmetleri 10 yıla sığdırması, Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdğan'ın 784 bin kilometre kareye aynı hizmetleri eşit bir şekilde götürmesi halkımızın akın akın partimize yönelmesini sağladı" dedi. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Eleşkirt Ağrı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title