Haberler

EGOD'da Mustafa İduğ Yeniden Başkan

Güncelleme:

Ege Otomotiv Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığını 3 dönemdir başarılı bir şekilde sürdüren Mustafa İduğ, üyelerden bir dönem daha vize aldı.

Otomotiv sektörünün önde gelen temsilcilerinin üye olduğu Ege Otomotiv Derneği (EGOD) Yönetim Kurulu Başkanlığını 3 dönemdir başarılı bir şekilde sürdüren Mustafa İduğ, üyelerden bir dönem daha vize aldı. 3. Sanayi Sitesi Sosyal Tesislerinde yapılan EGOD Genel Kurulu'ndaki seçimlere tek liste ile gidilirken, genç üyelerin ağırlıkta olduğu Mustafa İduğ'un listesi 3 yıl için yeniden oy birliği ile seçildi.

Genel Kurula İTO Geçmiş Dönem Meclis Başkanı Selami Özpoyraz, 2. Sanayi Sitesi Başkanı Erol Çamkıran, 3. Sanayi Sitesi Başkanı Bülent Akşakar, 5. Sanayi Sitesi Başkanı Turgay Avcı ile İTO Meclis üyeleri katılırken, EGOD'un 2011-2014 faaliyetleri ve mali tablosu da oy birliği ile kabul edildi.

Genel kurulda konuşan EGOD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa İduğ, son 3 yılda gerçekleştirdikleri çalışmaları sunum eşliğinde üyelere anlattı. Üyelerinin daha iyi şartlarda çalışması ve katma değerinin artırılması için çalıştıklarını dile getiren İduğ, "Son 3 yılda yaptığımız birçok etkinlikte hep Türkiye'nin artık elektrikli otomobil üretiminde söz sahibi olması ve yerli bir marka çıkarması gerektiği ön plana çıktı. Biz de hep bu yönde mesajlar verdik. Hazırladığımız raporları yetkili mercilere ilettik. Türkiye'nin hem iç pazarda hem de dışarıda otomobil satması için yerli marka oluşturması şart. Bu zor bir süreç ama ülkemiz bunu başarmak zorunda" dedi.

YENİ SANAYİ SİTELERİ

Yapılan seçimlerin ardından 4. dönem başkanlık koltuğuna oturan İduğ, artık ustalık dönemine başladıklarına dikkat çekerek, bu dönemde önemli projeleri hayata geçirmek istediğini söyledi. Bu dönem içinde EGOD'un kendi dernek binasına kavuşacağını dile getiren İduğ, şehir içinde kalan oto sanayi sitelerinin de daha iyi noktalara taşınması için bu dönemde çalışmalarının süreceğini söyledi. İZKA'nın organize sanayi bölgelerinin altyapılarının iyileştirilmesi için 2 milyon TL'ye kadar fonları olduğu anlatan İduğ, bu fonlardan da yararlanarak üyelerinin en iyi şartlarda çalışması için çaba harcayacaklarını sözlerine ekledi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Ege Yerel Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Mehmet Görmez, Cübbeli'ye açtığı davayı kazandı! İşte alacağı tazminat

Mehmet Görmez, Cübbeli'ye açtığı davayı kazandı! İşte alacağı tazminat

Bakmadan Geçme

Bu kadarı da fazla ama! Wanda Nara sere serpe poz verdi

Bu kadarı da fazla ama! Wanda Nara sere serpe poz verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title