Haberler

Dodurgalılar Dayanışma Derneği'nden Şehitleri Anma Gecesi

Bozüyük’te 2. Dodurgalılar Dayanışma ve Şehitleri Anma Gecesi düzenlendi.

Bozüyük'te 2. Dodurgalılar Dayanışma ve Şehitleri Anma Gecesi düzenlendi.

Dodurgalılar Dayanışma Derneği tarafından Bozüyük Belediyesi Düğün Salonu'nda düzenlenen geceye, Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, Dodurgalılar Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Küplü, Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Tekelioğlu, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Oğuz Sertler, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin ve Dodurgalılar katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda açılış konuşmasını Dodurgalılar Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Küplü yaptı. Dernek Başkanı Küplü; hain terör saldırılarında hayatını kaybeden şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine baş sağlığı ve yaralılara acil şifalar dileyerek dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bu gecenin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Dernek Başkanı, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'ya da yardım ve destekleri için teşekkür etti.

Ardından söz alan Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna "Beldemizin daha iyi tanıtılması ve birliğimizin daim olması için var gücümüzle çalışıyoruz. Bozüyük ilçemizde derneğimiz ve spor kulübümüz, cami derneklerimiz, okul idarecilerimizle birlikte faal olarak çalışıyoruz. Yaptığımız bu çalışmalarda beldemizin tanıtılması, gençlerimizin çeşitli alanlarda başarı elde etmesi için belediye olarak desteklerimize devam ediyoruz. Yaptığımız bu çalışmalarda başarıdan başarıya koşan öğrencilerimiz var" dedi.

Başkan Tuna konuşmasında ayrıca "Şükran borcumuzu bu vatana bu bayrağa, milletimize, milletimizin değerlerine, sımsıkı sahip çıkarak ödüyor ve ödemeye de devam edeceğiz. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehit yakınlarına baş sağlığı yaralılarımıza da Allah'tan acil şifalar diliyorum. Bu gün şeref konuğu olarak bu vatan uğruna canlarından bir parça veren gazilerimize de sonsuz teşekkür ediyorum. Onlardan da Allah razı olsun" dedi.

Şef Ahmet Özen yönetimindeki Bozüyük Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu'nun kahramanlık türküleri seslendirdiği geceye, Jale İlgün ve Neşe Kinkaya'da konuk sanatçı olarak katıldı. Programı izleyenler iki öğrencinin İstiklal Marşının 10 kıtasını coşkuyla okumasını ayakta dinledi. Program Dodurga Belediyesi Halk Oyunları Ekibi'nin gösterisi ile sona erdi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

AK Parti Dodurga Bozüyük Küplü Yerel Haberler

title