Haberler

Diyarbakır'da Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Yağmurların Kesilmesi ve Yaz Aylarının Başlamasıyla Birlikte Yürüttüğü Asfalt Çalışmalarını Kent Genelinde Sürdürüyor. Havaalanı Caddesi Üzerindeki Çalışmalara Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, DTP İl Başkanı Necdet Atalay ve Bağlar Belediye Başkanı Yurdusev Özsökmenler Katılırken Esnaf Asfalt Çalışmaları Nedeni ile Belediye Başkanlarına Teşekkür Etti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yağmurların kesilmesi ve yaz aylarının başlamasıyla birlikte yürüttüğü asfalt çalışmalarını kent genelinde sürdürüyor. Havaalanı Caddesi üzerindeki çalışmalara Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, DTP İl Başkanı Necdet Atalay ve Bağlar Belediye Başkanı Yurdusev Özsökmenler katılırken esnaf asfalt çalışmaları nedeni ile Belediye Başkanlarına teşekkür etti.

Kent genelinde asfalt çalışmalarını büyük bir hızla sürdüren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Havaalanı Caddesi'nin asfaltını tamamladı. Ekiplerin asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, Havaalanı Caddesi'nin çok daha güzel bir görünüm kazandığını söyledi. Başkanlar çalışmalar hakkında Fen İşleri Daire Başkanı Bülent Uçan'dan bilgi aldı. Ara sokaklarda incelemelerde bulunan Baydemir, kanalizasyon, yol yapım ve onarım başta olmak üzere tespit edilen eksikliklerin en kısa zamanda giderilmesi için talimat verdi. Belediye Başkanlarına yakın ilgi gösteren esnaf, yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirirlerken, esnafın taleplerini de not alan Başkan Baydemir, cadde üzerinde bulunan bütün esnafı tek tek ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Belediye Başkanlarının asfalt çalışmalarını ve esnaf ziyaretini gören Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Ali Soğuk, Bağlar Belediye Başkanı Yurdusev Özsökmenler'e bahçelerine yaptıkları hizmet nedeni ile bir plaket verdi.

(RB-RB-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title