Haberler

Dilipak; "Dünyayı Fethe Çıkıyoruz!"

‘Büyük Türkiye Hedefine Karşı Oynanan Oyunlar, İslam Dünyası ve Türkiye’ konulu konferans Muğla Kapalı Spor Salonu’nda R4BİA Platformu Sözcüsü Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak ve R4BİA Platform Koordinatörü Cihangir İşbilir’in katılımı ile düzenlendi.

'Büyük Türkiye Hedefine Karşı Oynanan Oyunlar, İslam Dünyası ve Türkiye' konulu konferans Muğla Kapalı Spor Salonu'nda R4BİA Platformu Sözcüsü Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak ve R4BİA Platform Koordinatörü Cihangir İşbilir'in katılımı ile düzenlendi. Dilipak konferansta yaptığı konuşmada; "Türkiye artık hiç kimseye muhtaç değil. Türkiye kendi ihtiyaçlarını karşılayacak bir ülke. O yüzden şimdi iş yapanların hepsi en kısa sürede pasaportlarını cebine koysunlar. Dünyayı fethe çıkıyoruz" dedi.

Muğla İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (MİHDER) öncülüğünde, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Münazara Demokrasi ve Gelişim Topluluğu, İlim Yayma Cemiyeti Muğla Şubesi, Memur Sen, Genç Memur Sen işbirliği ile 'Büyük Türkiye Hedefine Karşı Oynanan Oyunlar - Türkiye ve İslam Dünyası' konferansı ve Grup Yürüyüş konseri 12 Şubat Çarşamba akşamı Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu'nda R4BİA Platformu Sözcüsü Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak ve R4BİA Platform Koordinatörü Cihangir İşbilir'in düzenlendi. Düzenlenen konferansa Muğla merkez ve ilçelerden yoğun katılım oldu. Konferansın açılış konuşmasını AK Parti Muğla İl Teşkilat Başkanı Şadi Pirci yaptı. Konferansta konuşma yapan Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak dış güçlerin Türkiye'de terörün bitmesini istemediğini, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ise bu sorunu çözmek için çaba gösterdiğini belirtti. Dilipak; "Terörün bitmesini istemiyorlardı. Tayyip Erdoğan da ilk olarak terörü bitirmek istiyordu. O günden bugüne terör de bitti. Ellerinden gelse yine başlatmaya çalışacaklardı. Dertleri Türkiye'ye para girişini engellemek, para çıkışını tahrik etmek. Türkiye'nin son yıllarda yaptığı yatırımlarla çığır açtı. Herkes Türkiye'den haberdar, bazıları bulundukları yerde buna karşı bir şeyler yapmaya başladılar.

Türkiye artık Avrupa'yla pazarlık yapar hale geldi ve dünyaya 'Füzelerimi kendim yapacağım' diyebiliyor. Türkiye artık hiç kimseye muhtaç değil. Türkiye kendi ihtiyaçlarını karşılayacak bir ülke. O yüzden şimdi iş yapanların hepsi en kısa sürede pasaportlarını cebine koysunlar. Dünyayı fethe çıkıyoruz, toprak işgaline değil" şeklinde konuştu.

Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak'ın ardından konuşma yapan R4BİA Platform Koordinatörü Cihangir İşbilir'in konuşmasına yer verdiği Seyit Kutup'un 'Kardeşim Sen Özgürsün' şiiri konferansa katılanlar tarafından büyük beğeni topladı.

Gecede MİHDER Başkanı Muhammet Furkan Gümüş ve dernek yönetimi tarafından katılımları nedeni ile Abdurrahman Dilipak ve Cihangir İşbilir'e çiçek taktim edildi.

Konferans sonrası sahneye çıkan Grup Yürüyüş seslendirdiği ezgi ve marşlarla geceye renk kattı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdurrahman Dilipak Cihangir Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title