Haberler

Denizde Kaybolan Öğretmenin Eşine Vali Okutan'dan Ziyaret

Trabzon Valisi Nuri Okutan, Geçtiğimiz Pazartesi Günü Of İlçesi'nde Yüzmek İçin Denize Giren ve Daha Sonra Kaybolan Öğretmen Kemal Serdar'ın Yine Öğretmen Olan Eşi Emine Serdar'ı Evinde Ziyaret Ederek Moral Verdi.

Trabzon Valisi Nuri Okutan, geçtiğimiz pazartesi günü Of İlçesi'nde yüzmek için denize giren ve daha sonra kaybolan öğretmen Kemal Serdar'ın yine öğretmen olan eşi Emine Serdar'ı evinde ziyaret ederek moral verdi.

İlçenin Kale mevkinde öğretmen arkadaşları ile denize giren ve daha sonra akıntıya kapılarak gözden kaybolan Şehit Ahmet Türkan Lisesi matematik öğretmeni Kemal Serdar'ın evini ziyaret eden Vali Okutan, kendisini kucağında 3 aylık Damla bebek ile karşılayan öğretmen eşi Emine Serdar'a acısını paylaştıklarını söyledi. 3 aylık bebeği kucağına alarak seven ve duygusal anlar yaşayan Vali Okutan "Öğretmen Kemal Serdar ve Eskipazar Beldesi'nde aynı gün denizde kaybolan Semih Barut’un cesetlerinin bulunabilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Bundan şüpheniz olmasın" dedi.

Öğretmen Emine Serdar 12 yaşındaki kızı Gülçin, 4 yaşındaki oğlu Gökmen ve 3 aylık bebeği Damla ile başbaşa kaldığını ifade eden Emine öğretmen, "Ne yapacağımı bilemiyorum" diye konuştu.

Ziyaret sonrasında öğretmen Kemal Serdar ve Semih Barut’un denize girerek kayboldukları yerlerde yapılan arama çalışmalarını izleyen Vali Okutan, Sahil Güvenlik yetkililerinden bilgi aldı.

(ŞÖ-ÖS-MU-Y)

27.06.2007 13:29 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title