Haberler

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Kutlandı

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nın 86'ncı yıldönümü Antalya'da düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nın 86'ncı yıldönümü Antalya'da düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Deniz Ticaret Odası (DTO) Antalya Şubesi tarafından düzenlenen etkinliklerin ilki sabah Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başlandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi ve Gemi Mühendisleri Odası Antalya Şubesi başkanları tarafından Atatürk anıtına çelenk konuldu. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

Törenlere DTO Antalya Şube Başkanı Ahmet Erol, DTO Meclis Başkanı Serdar Göksel, Yönetim Kurulu üyeleri İzzet Ünlü, Hasan Kaçmaz, Antalya DTO Şube Müdürü Cüneyt Koşu, Muratpaşa Kaymakamı Fatih Kocabaş, Gıda, Hayvancılık ve Tarım İl Müdürü Bedrullah Erçin, Antalya Barosu Başkanı Zafer Köken, Liman Başkanı Cihat Çatalbaş ve DTO ve Liman Başkanlığı çalışanları katıldı.

Törene katılanlar daha sonda Kaleiçi Yat Limanı'ndan teknelerle denize açılarak deniz şehitleri için denize

çelenk bıraktı. Çelengi DTO Antalya Şube Başkanı Ahmet Erol, Antalya Liman Başkanaı Cihat Çatalbaş ile davetliler ile Fettah Tamince Anadolu Denizcilik Lisesi öğrencileri denize bıraktı.

Söndürme gemileri de Kaleiçi yat limanı açığında su gösterisi yaptı. Törene katılanlar daha sonra DTO Antalya Şubesi sponsorluğunda düzenlenen 'Kabotaj Kupası Yat Yarışları'nın startını verdi. Yarışlara çeşitli klasmanda 15 yat katıldı.

SELÇUK SARI UNUTULMADI

Törenler daha sonra Talya Convention'da DTO tarafından düzenlenen resepsiyon ile devam edecek.

Resepsiyonda denizcilik sektörüne hizmet etmiş olan Hasan Acar ile Hasan Kılınçay ile yaklaşık 3 ay önce yaşamını yitiren DTO Antalya Şubesi eski yöneticilerinden gemi mühendisi Selçuk Sarı'nın yakınına onur plaket verilecek. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kabotaj Ve Deniz Bayramı Hasan Kaçmaz Ahmet Erol Yerel Haberler

title