Haberler

Demirtaş, Antrenörlerle Toplandı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş, Atatürk Spor Salonu'nda antrenörlerle bir araya geldi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş, Atatürk Spor Salonu'nda antrenörlerle bir araya geldi.

Demirtaş yaz ayına girdiklerini belirterek, "Yoğun bir kış dönemini geride bıraktık. Şimdi ise yaz ayına girdik ve cuma günü yaz spor okullarımız başlıyor. Yaz spor okullarının yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında geçen yıl imzalanan protokol gereği camilerde spor faaliyetlerimiz de başlayacak. Böylece camilerde çocuklar hem öğrenirken hem de spor yapmış olacaklar" dedi.

Antrenörlere geçirilen 6 aylık dönem içerisinde gösterdiği performanstan dolayı teşekkür eden Süleyman Demirtaş, "Aynı performansı tempomuzu hiç düşürmeden yaz ayında da göstereceğinizden hiç şüphemiz yok. Çalışmalarınızda yaşadığınız sıkıntıların çözümü noktasında gerek İl Müdürümüz Güven Özyurt ve gerekse biz her zaman yanınızdayız. Sayın Bakanımızın çizmiş olduğu Spor Kenti Samsun vizyonunun için doldurmak için gece gündüz demeden çalışmak zorundayız. Ben şimdiden hepinize yaz dönemi içerisinde yapacak olduğunuz çalışmalarda başarılar diliyorum" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyanet İşleri Başkanlığı Mustafa Kemal Atatürk Süleyman Demirtaş Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title