Haberler

Dayanışma Gecesi Spor Severleri Bir Araya Getirdi

Bitlis’in Güroymak ilçesinde Güroymak Spor Kulübü Yönetim kurulu bir otelde spor severler ile yemekli gecede bir araya geldi.

Bitlis'in Güroymak ilçesinde Güroymak Spor Kulübü Yönetim kurulu bir otelde spor severler ile yemekli gecede bir araya geldi.

Güroymak Spor Kulübü As Başkanı Muzaffer Çelik geceye katılan herkese teşekkür ettiğini belirterek, "Bu gecede bizleri yalnız bırakmayan başta sayın kaymakamımız başta olmak üzere Bitlisli Genç İş Adamları Derneği Başkanımız sayın Zeki Peker'e, esnaflarımıza, kamu kurum amirlerine ve siyasi parti temsilcilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu tür sosyal etkinlikler insanları bir birine yakınlaştırıyor. Spor kulübümüzün dayanışma gecesinde bu eksikliğimizi ve özlenen beraberliğimizi bu çatı altında kulübümüz için birlik ve beraberlik örneği vermek çok önemliydi. İnşallah spor kulübümüz birlik ve beraberlik çatısı altında desteklerinizle hak ettiği konuma gelecektir" dedi.

Güroymak Spor Kulübünün yönetiminin değişmesiyle birlikte yeni bir başlangıcında devam edeceğini düşündüğünü belirten Güroymak Kaymakamı Çağlayan Kaya, "İlçemizde çok güzel şeyler oluyor ve olmaya da devam edecek. Özellikle yapacağımız projelerle sadece spor kulüplerinin başarıları değil Güroymak gençliğine sahip çıkmaktır. Bu çok önemlidir. Bu gün Türkiye'nin en büyük sorunu gençliktir. Televizyonlarda görüyoruz binlerce gencimiz madde bağımlısı oluyor. Sokaklarda perişan oluyorlar. Aynı şekilde bu ilçemizin de en büyük sorunudur. Biz bu soruna el atalım dedik. Bunu spor kulüplerimizle beraber uyumlaştırarak gençlerimizi sokaktan kurtarmak, sporla onları daha ahlaklı erdemli hale getirmek bizim görevlerimizden birisidir. Biz çocuklarımızı,gençlerimizi seviyoruz. Spor kulüplerimizi önemsiyoruz. İlçemizi önemsiyoruz. Bundan sonraki tüm faaliyetlerinde arkalarında olduğumuzu ifade ediyor. Tekrar kendilerine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum"dedi.

Bitlis Genç İşadamları Derneği (BİGİAD) Başkanı Zeki Peker ise, "Bu gün burada herkesin birlikte olduğunu görmek beni çok sevindirdi. Allah bu birlik ve beraberliğinizi bozmasın.Her ne kadar sporla ilgilenmezsem de bu benim eksikliğim. İş adamları olarak bizimde spora elimizden geldiği kadar yardımcı olmamız gerekiyor. Bildiğiniz gibi biz BİGİAD olarak şahsımızın da yükü çok ağır. Bu gün BİGİAD yönetim kurulundaki kardeşlerim başkan vekillerimiz, başkan yardımcılarımız, genel sekreterlerimiz, yönetim kurulundaki kardeşlerimiz buradalar onlarda bu gece burada olduklarından dolayı memnuniyet duydular. Dünyada milyonlarca kişi sporun peşinden koşuyor. Spora yatırım yapıyor. Tabi ben inanıyorum ki Nurşin'deki bu güzelim tablo inşallah Nurşin'de sporu bir yere getirir ve Nurşin gençliğini de sporun peşinden koşturur. İnşallah bu konuda elimizden ne gelirse kendi imkanlarımız dahilinde spor dalında ve ilçemizin başka ihtiyaç duyduğu toplumun faydalanacağı bir işte elimizi uzatmaya gayret edeceğiz"dedi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeki Peker Güroymak Bitlis Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Bakmadan Geçme

Bugün voleybol maçı var mı? 16 Mayıs kimin voleybol maçı var? Bugün hangi voleybol maçı var? 19 Mayıs ile ilgili şiirler 2024! 1-2-3-4-5 kıtalık 19 Mayıs şiirleri uzun ve kısa! 19 Mayıs kısa sözler ve anlamlı mesajlar neler? HANDE BALADIN KİMDİR? Hande Baladın kaç yaşında, boyu kaç, nereli? Bütçe Kontrolü Nedir, Nasıl Yapılır? Bütçe yapılırken nelere dikkat edilmeli? AYHAN BORA KAPLAN KİMDİR? Ayhan Bora Kaplan olayında son durum ne? Ne oldu, olay ne? 3 yıl atama olmayacak mı? 3 yıl memur alımı olmayacak mı? Kamuda tasarruf tedbirleri memur alımı durdu mu? Ayşe Tolga kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Ayşe Tolga kaç yaşında, nereli? Ayşe Tolga biyografisi! Şükrü Yaman kimdir? Şükrü Yaman kaç yaşında, nereli? Şükrü Yaman hayatı ve biyografisi! POLİS TAYİNLERİ TARİHİ 2024! Polis tayinleri ne zaman açıklanacak? Polis atama ve yer değiştirme hangi tarihte olacak? 20 Mayıs okullar tatil mi? 20 Mayıs resmi tatil mi, tam gün tatil mi? 20 Mayıs yarım gün mü, tam gün mü? 16 Mayıs hangi burç? 16 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 16 Mayıs tarihi hangi burç olur? Türkiye- Japonya voleybol maçı ne oldu? Filenin Sultanları kazandı mı? #127952 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 16 MAYIS PERŞEMBE 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 16 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ 2024! MSB 1829 personel alımı kura çekim sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?
Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title