Haberler

Çukurova Üniversitesi Basketbol Takımı'ndan Başkan Durak'a Ziyaret

Türkiye Basketbol 2. Ligi'ne Yükselen Çukurova Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'ı Makamında Ziyaret Etti.

Türkiye Basketbol 2. Ligi’ne yükselen Çukurova Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak’ı makamında ziyaret etti.

Türkiye genelindeki 93 takımdan ilk 8’e girerek terfi maçları oynamaya hak kazanan Çukurova Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı, 9-15 Nisan 2007 tarihleri arasındaki finallerde 3.’lüğü elde edip, Türkiye Basketbol 2. Ligi’ne yükseldi.

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alper Akınoğlu ile birlikte Durak’ı ziyaret eden takım adına konuşan Beden Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi ve Antrenör Ercan Yeldan, zorlu mücadelelerden sonra Türkiye Basketbol 2. Ligi’ne yükseldiklerini ifade etti. Yeldan, oyunculardan Serdar Sinan’ın turnuvanın en iyi 5 basketbolcusu arasına girdiğini de sözlerine ekledi.

Rektör Prof. Dr. Alper Akınoğlu da, bölgeyi 2. ligde temsil edecek takıma oyuncu takviyesi yapılması halinde 1. lige yükselebileceklerini söyledi.

Başkan Durak, Rektör Akınoğlu, öğretim görevlileri ve basketbol takımı oyuncularını kutlayarak, “Büyükşehir Belediyesi olarak yanınızdayız. Desteğimizi esirgemeyeceğiz. Sizlerden daha iyi başarılar bekliyoruz” dedi.

(MT-MT-Y)

19.04.2007 11:13 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title