Haberler

Çınar, Köylülerin Sorunlarına Dikkat Çekti

MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, köylülerin sorunlarının çözülemediğini söyledi.

MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, köylülerin sorunlarının çözülemediğini söyledi.

MHP Ağlı İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Ağlı Belediyesi toplantı salonunda yapılan kongreye, MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Sami Uzun, MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, Ağlı Belediye Başkanı Şahin Çolak, Küre Belediye Başkanı Kamil Aydınlı, MHP Kastamonu İl Başkanı İlhan Engin, İl Başkan yardımcıları, MHP İl Yönetim Kurulu üyeleri, MHP İl Genel Meclisi ve Kastamonu Belediye Meclis Üyeleri, MHP ilçe başkanları, delegeler ve partililer katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Divan Başkanlığına MHP MYK üyesi Mehmet Sami Uzun seçildi. Faaliyet ve gelir-gider raporları okunarak karara bağlandı.

Kongrede konuşan MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, Ağlı Belediyesinin çok az bir bütçesinin olmasına rağmen 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından birçok büyük işi başardığına dikkat çekerek, "Çok az bir bütçesi olmasına rağmen 30 Mart mahalli seçimlerinden bugüne geçen zaman diliminde sadece ve sadece aldığı gelir personeline yeten Ağlı Belediyesinde Parkı yapılmış, kaldırımları yapılmaya çalışılıyor, araç parkları yenilenmeye çalışılıyor. Daha önce mahalle olarak gittiğimiz köylerdeki verdiğimiz sözleri karınca kararınca yüreğini ortaya koyarak yapmaya çalışan bir Belediye Başkanı seçtik. Gerekirse benim, gerekirse bir başka Belediyenin yakasından yapışıyor. Çünkü burada meydanda bir söz verdik. Bu emaneti bize verirseniz biz bu Ağlı'nın bir kuruşuna bile halel getirmeyeceğiz dedik. Kendi partililerimizin değil, Ağlı'lı hemşerilerimizin hangi noktada bir ihtiyacı varsa onu yerine getirmek için yerinde o kaynakları kullanarak bu hizmetleri gerçekleştireceğiz dedik. Belediye Meclis üyeleri ve Belediye Başkanıyla gerçekten onur ve gurur duyuyorum. Bu kadar gelir ve bu kadar hizmet sadece ve sadece Ağlı sevdasıyla yapılabilir, öncelikle Başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum" dedi.

Muhtarlara da seslenen Emin Çınar, muhtarların bölgesinin ve yöresinin etkin insanları olduğunu belirterek, "12 yıldır tek başına bir iktidar var. Hem ülkeye hem de Ağlımıza hizmet etmesi için birçok köyümüzden iktidar partisine destek verildi. Ama gelin görün ki bu zaman dilimi içerisinde Ağlı' da birçok devletin yatırımı maalesef kayboldu. Köylerimizin sorunları maalesef bitirilmedi. Benim Ağlı' da yaşayan genç kardeşim gurbette hayat mücadelesi vermek zorunda kaldı. Değişik ilçe ve köylerimize gittiğim de maalesef bu manzara ile karşılaşıyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından tek liste ile gidilen seçimde Harun Şahin, MHP Ağlı İlçe Başkanlığına seçildi. Ayrıca seçim sonrası eski ilçe başkanı Satı Mehmet Kavuş'a hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Sami Uzun Emin Çınar Kastamonu Ağlı Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Bakmadan Geçme

Bütçe Kontrolü Nedir, Nasıl Yapılır? Bütçe yapılırken nelere dikkat edilmeli? AYHAN BORA KAPLAN KİMDİR? Ayhan Bora Kaplan olayında son durum ne? Ne oldu, olay ne? 3 yıl atama olmayacak mı? 3 yıl memur alımı olmayacak mı? Kamuda tasarruf tedbirleri memur alımı durdu mu? Ayşe Tolga kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Ayşe Tolga kaç yaşında, nereli? Ayşe Tolga biyografisi! Şükrü Yaman kimdir? Şükrü Yaman kaç yaşında, nereli? Şükrü Yaman hayatı ve biyografisi! POLİS TAYİNLERİ TARİHİ 2024! Polis tayinleri ne zaman açıklanacak? Polis atama ve yer değiştirme hangi tarihte olacak? 20 Mayıs okullar tatil mi? 20 Mayıs resmi tatil mi, tam gün tatil mi? 20 Mayıs yarım gün mü, tam gün mü? 16 Mayıs hangi burç? 16 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 16 Mayıs tarihi hangi burç olur? Türkiye- Japonya voleybol maçı ne oldu? Filenin Sultanları kazandı mı? #127952 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 16 MAYIS PERŞEMBE 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 16 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ 2024! MSB 1829 personel alımı kura çekim sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 16 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Resmi Gazete bugün (16 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 16 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title