Haberler

CHP Malatya Milletvekili Ağbaba, Balaban Beldesini Ziyaret Etti

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Darende ilçesine bağlı Balaban beldesini ziyaret etti.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Darende ilçesine bağlı Balaban beldesini ziyaret etti.

Ağbaba, Balaban beldesini ziyaretinde yaptığı konuşmada, büyükşehir yasası ile tüm kentin büyükşehir sınırları içerisine alınacağını belirterek, buna karşı olduklarını söyledi.

Balaban, Ayvalı ve Aşağıulupınar gibi beldelerde hayvancılık yapıldığını, tarımla geçinildiğini ifade eden Ağbaba, yasanın bu üreticileri mağdur edeceğini iddia etti.

Malatya için üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirdiklerini kaydeden Ağbaba, belde sakinlerinden de görüşlerini bildirmelerini istedi.

Belde belediyelerinin kapatılması kararını o yörede yaşayan insanların vermesi gerektiğini belirten Ağbaba, "Büyükşehir yasası bu halde çıkarsa, belde belediyelerin kapatılması gündeme gelirse, buna karşı çıkacağımı buradan ilan ediyorum" ifadelerini kullandı.

Malatya'daki adliye sayısının 6'ya düştüğünü kaydeden Ağbaba, kentte 4 adliyenin kapatılmasına Malatya milletvekilleri arasında kendisinden başka kimsenin karşı çıkmadığını ileri sürdü.

Muhabir: Tuba Karahan

Yayıncı: Ahmet Ekici - MALATYA

Kaynak: AA / Yerel

Veli Ağbaba Darende Malatya Balaban Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title