Haberler

CHP'li Vekiller Bakan Avcı'yla Bir Araya Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekilleri Prof. Dr. Gaye Usluer, Utku Çakırözer ve Cemal Okan Yüksel, Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı ile Ankara’da bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekilleri Prof. Dr. Gaye Usluer, Utku Çakırözer ve Cemal Okan Yüksel, Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı ile Ankara'da bir araya geldi.

CHP Milletvekilleri ile Bakan Avcı'nın gerçekleştirdiği kritik görüşmede Eskişehir ve ülke gündemine dair pek çok konu görüşüldü. Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir milletvekilleri, darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz için "Türkiye tarihine hem kara lekenin hem de altın harflerin işlendiği bir gün" değerlendirmesinde bulunurken, CHP'nin kuruluşundan bu yana demokrasi, özgürlük ve laiklikten yana politikalarla Türkiye'ye ve Türk halkına faydalı siyaset yapma amacı güttüğünü belirttiler. CHP'li vekiller, "Bu darbe girişimi sadece iktidar partisine değil demokrasiye, özgürlüğe, laikliğe; kısacası cumhuriyetimize yapılan bir saldırıdır. Cumhuriyet ve demokrasi bizim ödün vermeyeceğimiz başlıca değerlerdir. Buna zarar vermeye çalışan herkes karşısında CHP'yi bulacaktır. Darbelere ve dikta yönetimlerine halkımızla göğüs gerecek, bu ülkenin yarınlarının karartılmasına izin vermeyeceğiz" diye konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Gaye Usluer Eskişehir Nabi Avcı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title