Haberler

Çanakkale'de "Ülkemi Seviyorum Belgemi Alıyorum" Kampanyasında Ödül Kazanan Öğrenciler Belli Oldu

Çanakkale Defterdarlığı Tarafından Vergi Bilincinin Geliştirilmesi Amacıyla İlköğretim Okulu Öğrencilerine Yönelik Başlatılan Fiş Toplama Kampanyasında Ödül Alan Öğrenciler Noter Huzurunda Yapılan Çekilişle Belli Oldu

Çanakkale Defterdarlığı tarafından vergi bilincinin geliştirilmesi amacıyla ilköğretim okulu öğrencilerine yönelik başlatılan fiş toplama kampanyasında ödül alan öğrenciler noter huzurunda yapılan çekilişle belli oldu

Defterdarlıkta yapılan çekiliş öncesi açıklamalarda bulunan Çanakkale Defterdarı Sacide Şakar, öğrencilerin, "Ülkemi Seviyorum, Belgemi Alıyorum" kampanyasına 1 Ocak ile 13 Mayıs tarihleri arasında en az 100 adet belge toplayarak katıldığını belirterek, "Öğrencilerimiz tarafından toplanan fişler 14-23 Mayıs tarihleri arasında defterdarlığımızda ilgili birimlere teslim edilmişti. Yapılan incelemede il merkezinden bin 336, ilçelerden de 2 bin 306 olmak üzere toplam 3 bin 642 öğrencimiz bu çekilişe katılmaya hak kazandılar. Burada öğrencilerimizin topladığı fiş adedini ise 985 bin 175 olarak tespit ettik. Şubat ayı içerisinde başlatılan kampanya olumlu sonuçlar verdi. Nisan 2007 ayı KDV tahakkuk miktarı, Şubat 2007 ayı tahakkuk miktarına öre yüzde 53 oranında bir artış gösterdi. Buda kampanyanın amacına ulaştığını gösteriyor. Bu kampanyamızı sürdürmekten yanayım" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından 3. Noter Ayşegül Gündüz'ün huzurunda çekişile geçildi. Çekilişi izlemek için Ezine'den gelen Köksal ailesinin 3 yaşındaki kızı Rumeysa ile 9 yaşındaki oğlu İbrahim ise dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Defterdar Sacide Şakar çekişilin bir kısmını 3 yaşındaki Rumeysa Köksal ile birlikte yaptı.

Yapılan çekiliş sonunda masa üstü bilgisayarı il merkezindeki Fatma Şemsettin Çamoğlu İlköğretim Okulu öğrencisi Özge Candar kazandı. Çekilişte 5 öğrenciye bisiklet, 5 öğrenciye dijital fotoğraf makinesi,10 öğrenciye MP3, 20 öğrenciye futbol ve basketbol topu hediye edildi. Kampanyada en fazla fiş getirene 20 öğrenciye ise çekişsiz kol saati hediye edildi. 10 bin 552 adet fiş getirerek en fazla fiş toplayan öğrenci olan Biga İlköğretim Okulu'ndan Uğur Kahraman'a defterdar Sacide Şakar'ın ayrı bir hediye daha vereceği öğrenildi.

(AÖ-MŞ)

01.06.2007 13:08 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında neler oluyor? İşte 7 soru 7 cevapta gündemi sarsan dosya

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında neler oluyor? İşte 7 soru 7 cevapta gündemi sarsan dosya

Akıllara durgunluk veren olay! 17 yaşında kayboldu, 27 sene sonra komşunun samanlığından çıktı

Akıllara durgunluk veren olay! 17 yaşında kayboldu, 27 sene sonra komşunun samanlığından çıktı

Aziz Yıldırım, basın toplantısındaki 'Viski' itirafıyla baltayı fena taşa vurdu

Aziz Yıldırım, basın toplantısındaki "Viski" itirafıyla baltayı fena taşa vurdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title