Haberler

Cam Piramit'te Yıl Sonu Sergisi

Güncelleme:

Muratpaşa Belediyesi ve A. Kahraman HEM işbirliğinde düzenlenen Sanat ve Meslek Kursları Yıl Sonu Sergisi'nin açılışı gerçekleşti.

Muratpaşa Belediyesi ve A.Kahraman Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde düzenlenen Sanat ve Meslek Kursları Yıl Sonu Sergisi'nin açılışı Cam Piramit'te gerçekleşti.

Serginin açılışı kursiyerlerden oluşan halk oyunları ekibinin Antalya Yöresi folklor gösterisi ile Dans Kursu öğrencilerinin sergilediği modern dans ve tango gösterisiyle başladı. Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Muratpaşa Kaymakamlığı işbirliği ile düzenlenen kurslara bu yıl 25 branşta bin 786 kursiyer katıldığını ve 10 binin üzerinde

eserin üretildiğini dile getirdi. Serbest zamanların daha güzel bir şekilde değerlendirilemeyeceğini vurgulayan Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, "Ürünleriyle ev ekonomisine katkı sağlayan kursiyerlerimiz var. Görüyorum ki her yıl kendini geliştiren bir süreç, bu sefer kendini aşmış mükemmel bir sergi ortaya koymuşlar. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Muratpaşa İlçe Kaymakamı Fatih Kocabaş

ise 6 ay süren bir çalışma sonucunda gurur verici bir tablo yaşandığını belirterek, sergide emeği geçen herkesi tebrik etti.

Açılışa katılan Muratpaşa İlçe Kaymakamı Fatih Kocabaş, Antalya İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, Antalya İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı, Muratpaşa Belediyesi Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş ile sergiyi gezen Başkan Evcilmen, eserleri inceleyip kursiyerlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Muratpaşa Belediyesi'ne ait 4 kurs merkezinde 18 atölyede ücretsiz açılan kurslarda Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi'nin öğretmenlerinin eğitimiyle ortaya çıkan dev sergi 24 Mayıs Cuma gününe kadar açık olacak. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Evcilmen Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title