Haberler

Burhaniye'de CHP'den Tariş'e Ziyaret

Güncelleme:

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, aybaşında göreve gelen CHP ilçe yönetimi ilçedeki kurum ve kuruluşlara ziyaretlere başladı.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, aybaşında göreve gelen CHP ilçe yönetimi ilçedeki kurum ve kuruluşlara ziyaretlere başladı.

76 nolu Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi'ni ( Tariş ) ziyaret eden CHP ilçe başkanı Erman Pazarbaşı ve ilçe yönetimi kooperatif yöneticilerine başarı dileğinde bulundu. Tariş yönetim kurulu üyeleri Fikret Üzülmez ve Nadir Karayaz ile Müdür Emrah Öztürk tarafından karşılanan CHP'liler, zeytinin yörenin en büyük geçim kaynağı olduğunu bildirerek, üreticinin sorununun çözümü için gayret gösterileceğini bildirdiler. Zeytinin önemini bildikleri için burada olduklarını anlatan ilçe başkanı Erman Pazarbaşı, zeytinyağı tüketimin artırılmasını istedi.

Yurt dışından zeytinyağı getirilmesinin de önüne geçilmesini isteyen Pazarbaşı, bunun için sınır güvenliğinin önemli olduğunu bildirdi. Zeytincinin durumunun iyi olmadığını bildiren Nadir Karayaz, henüz olgunlaşmayan zeytinde yağ oranının da düşük olduğunu söyledi. Son yağışların zeytin hasadını sekteye uğrattığını bildiren Tariş Müdürü Emrah Öztürk de, zeytinyağı fabrikasının 24 saat çalıştığını bildirdi. CHP heyeti Tariş Zeytinyağı fabrikasını da ziyaret etti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burhaniye Balıkesir Tariş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title