Haberler

Bü Öğrencileri Ulusal Aktif Öğrenciler Kongresi'nde 2 Makale Sundu

Hitit Üniversitesi'nde düzenlenen 1.Ulusal Aktif Öğrenciler Kongresinde Bartın Üniversitesi (BÜ) öğrencileri 2 makale sundu.

Hitit Üniversitesi'nde düzenlenen 1. Ulusal Aktif Öğrenciler Kongresinde Bartın Üniversitesi (BÜ) öğrencileri 2 makale sundu.

Kongreye BÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi öğrencilerinden 6 kişi katıldı. Kongrenin açılış konuşmalarında sonra Bartın Üniversitesi öğrencileri ilk sunumlarını yaptı. İlk sunumu BÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi öğrencilerinden Şükrü Bitkin ve Merve Çelik, "60'lı Yıllardan Günümüze Türk Siyasal Hayatındaki Merkez-Çevre İlişkilerinin Gelişimi ve Değişimi" adlı makaleyi sundu. Yine aynı oturumda BÜ öğrencilerinden Abdullah Kara başlığı,

"Yeni Anayasa Yapımı Sürecinde Türk ve Dünya Anayasalarındaki Yemin Şekillerinin İncelemesi" konulu makaleyi sundu. İlk oturumlarda söz alan öğrencilerin, Oturum Başkanlığını Hitit Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recai Çınar yaptı. Ayrıca konuşmacı öğrencilerin yanında dinleyici olarak katılan öğrencilerde oldu.

(SA)

02.05.2013 16: 50: 29

TSI

NNNN - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hitit Üniversitesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title