Haberler

Bozyaka'dan Adaylık Açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Gençlik Kolları Başkanı Serdar Bozyaka, Gençlik Kolları Başkanlığı için yeniden aday olduğunu açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Gençlik Kolları Başkanı Serdar Bozyaka, Gençlik Kolları Başkanlığı için yeniden aday olduğunu açıkladı.

CHP Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Serdar Bozyaka, yeniden Gençlik Kolları Başkanlığı için adaylığını açıkladı. Manisa CHP İl Başkanlığı önünde gerçekleştirilen adaylık açıklamasına CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, CHP Manisa İl Başkanı Mustafa Ada, ilçe gençlik kolları başkanları ve partililer katıldı. Adaylık açıklaması öncesi göreve geldiği günden bu güne yaptığı faaliyetleri anlatan Bozyaka, "İlk hedefimiz var olan gençlik örgütlerine dinamizm kazandırmak oldu. Göreve geldiğimizde 3 ilçede gençlik yapılanmasını devralmışken kısa sürede 17 ilçemizin tamamında aktif bir gençlik örgütlenmesine sahip olduk" dedi. Bozyaka adaylık açıklamasında şöyle konuştu: "Ötekileştirildik. İşsiz bırakıldık. Türkiye'de genç muhalif olmanın bedelini ödedik. Direndik ve yargılandık. Bizler gençliği haftanın 3 günü adliye koridorlarında geçenleriz. Bizler hakları gasp edilen tekel işçileriyiz. Atanamayan öğretmenleriz. Ay sonunun getiremeyen memur, tarlada çürütülen mahsul aç bırakılan çiftçileriz bizler. Sömürülen emeğiz. Çaldığınız yetim hakkı, Soma'da tekmelenen madenciyiz bizler. Termik santral için talan edilen Karadeniz yaylasıyız bizler. Nikel madeni için delik deşik edilen Çal Dağıyız. AVM için yıkmaya çalıştıkları Gezi Parkıyız. Yığca'da kesilen zeytin ağaçlarıyız bizler. Alaşehir'de paketleyip satılan derenin sularıyız. Ezilen karınca, zehirlenen köpek, yuvasından edilen kuşuz bizler. Biz tüm bunlarla mücadele etmek için adayız. Faşizme karşı direnmek için adayız. Karanlıkları aydınlığa çevirmek için adayız. Gençler olarak daha çok örgütlenmek, genç kardeşlerimizi partimize daha çok kazandırmak için adayız"

CHP Manisa İl Gençlik Kolları Olağan Seçimli Kongresi 20 Aralık Pazar günü Pazarcılar odasında gerçekleştirilecek. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Serdar Bozyaka Özgür Özel Yerel Haberler

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Rize İl Başkanı Ayar'ın istifası sonrası AK Parti'den değişim mesajı: Adımlar atılacak

Rize İl Başkanı Ayar'ın istifası sonrası AK Parti'den değişim mesajı: Adımlar atılacak

Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

Bakmadan Geçme

Türbülans Nedir ve Neden Olur? Uçak Seyahatlerinde Türbülansın Etkileri Seferberlik tüzüğü neden kaldırıldı? Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği nedir? Sandık Kokusu CANLI izle! Show TV Sandık Kokusu 23. Bölüm CANLI izleme linki! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Sık sık idrara çıkma neyin habercisi? Günde 10 kere idrara çıkmak normal mi? Hababam Sınıfı ne zaman, nerede çekildi? Hababam Sınıfı okulu nerede? Hababam Sınıfı oyuncuları kimler, konusu ne? Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filmi oyuncuları kim? Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı konusu, oyuncuları ve Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı özeti! 2026 UEFA Avrupa Ligi nerede oynanacak? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Taş Kağıt Makas CANLI izle! KANAL D Taş Kağıt Makas 12. bölüm CANLI izleme linki! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 161. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Tabutlardan sadece ikisinin üzerinde vardı! Reisi'nin cenazesinde dikkat çeken detay

Tabutlardan sadece ikisinin üzerinde vardı! Reisi'nin cenazesinde dikkat çeken detay

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title