Haberler

Beşir Derneği'nden İftar Programı

Beşir Derneği ve Muş Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nce ildeki koruyucu aile ve korunmaya muhtaç çocuklar yararına iftar programı düzenlendi.

Beşir Derneği ve Muş Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nce ildeki koruyucu aile ve korunmaya muhtaç çocuklar yararına iftar programı düzenlendi.

Öğretmenevinde düzenlenen iftara Muş Valisi Seddar Yavuz, Belediye Başkanı Feyat Asya, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, korunmaya muhtaç çocuk aileleri katıldı. Burada açılış konuşması için kürsüye gelen Beşir Derneği Muş İl Başkanı Erhan Güler, şefkatin ve merhametin ete, kemiğe büründüğünü belirterek, "Rahmet ayında soframızın kurulumuna vesile olan ve kurulmuş soframızı şereflendiren bu anlamlı davetimize katılan ve aynı sofranın etrafında bir araya gelen farklı beden aynı ruhu taşıyan tüm kardeşlerimize şükranlarımızı sunuyorum. Beşir Derneği olarak ihtiyaç sahibi kardeşlerimize yardım elimizi uzatmaktan mutluluk duymaktayız. Hayra vesile olan hayrı yapan gibidir düsturu ile yola çıktık. Hayır sahiplerinin köprüsü olarak ilimizde de gönüller yapmaya geldik" dedi.

Beşir Derneği Genel Başkanı Yrd. Doç Dr. Cevdet Şanlı da, yeniden bir Ramazana kavuştuklarını ifade ederek, "Rabbimize hamdüsenalar olsun. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden azat olan muharrem ayda tekrar gönüllerimizle birleştik, ruhlarımızla birleştik. Bu muharrem ayda gönül gönüle, el ele bir arada iftarımızı açtık. İnşallah bu topluluklar, bu güzellikler artarak devam eder. İslam coğrafyasının çok değişik yerlerinde maalesef acı ve gözyaşının inşallah dineceğini bu mağfiret ayının bütün insanlığı toplayacağına eminiz, inanıyoruz ve bu inançla da burada bulunuyoruz. Temennimiz güzelliklerin paylaşarak çoğaldığını bilmemiz ve bu güzellikleri paylaştıkça da her birimizin bu güzelliklerde bir başkasını haberdar etmemiz ve hayatımızı ona göre devam ettirmemiz mutlaka şanımız olmalıdır" ifadelerini kullandı.

Muş Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdulbari Aksoy ise, "Gerçekten bizim yardımdan çok gönüldeki sevgiye ihtiyacımız vardır ve bugün bunu gösterdiniz. Buradan sizlere seslenmek çok güzel bir şey. Bugün bu sofrayı bize hazırlayan ve buna sebep olan Beşir Derneğimize ve Sayın Valimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından edilen dualarla program son buldu. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erhan Güler Feyat Asya Muş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title