Haberler

Başkan Zeki Toçoğlu AK Parti Hendek İlçe Başkanlığının Toplantısına Katıldı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Hendek İlçe Başkanlığı’nın haftalık olağan toplantısında teşkilat üyeleri ile buluştu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Hendek İlçe Başkanlığı'nın haftalık olağan toplantısında teşkilat üyeleri ile buluştu.

AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, belediye meclis üyeleri ve teşkilat mensuplarının yer aldığı toplantıda konuşan Başkan Toçoğlu, son seçim süreci başta olmak üzere hayata geçirilen çalışmalar ve planlanan yatırımlara değindi. Toçoğlu ayrıca AK Parti'de siyaset yapmanın ayrıcalığına dikkat çekti ve birlik beraberlik vurgusunda bulundu.

Son genel seçim sürecine değinerek konuşmasına başlayan Başkan Toçoğlu, "Son 1,5 yıl içerisinde 4 seçim geçirmiş, aynı zamanda bu seçimlerden alnının akıyla çıkmış teşkilatlara sahibiz. Tüm bunlar fedakarlık, samimiyet ve çalışma isteyen işlerdir. Kurmaylarımızla bir araya geldiğimiz toplantılarda şunun altını sıklıkla çiziyoruz; biz 7 Haziran seçim sonuçlarını baz almalıyız. 7 Haziran bizim için oturup düşünmeye ve silkelenmeye sebep olan bir seçim oldu. Bir yere ulaşmak zordur. Bunu kabul ediyoruz. Ancak orada tutunmak daha da zordur. Sakarya olarak çıtayı yukarılara çıkardık. Artık bu çıtayı düşürmemek için aynı gayret ve samimiyetle çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Başkan Toçoğlu açıklamalarının devamında, "Aslolan AK Parti'dir. Aslolan bizim misyonumuzdur. Kişisel iş ve beklentiler geçicidir. Bu yüzden önemli olan partinin ve misyonun ayakta güçlü bir şekilde durmasıdır. Biz her şartta davamızın ilkelerine bağlı kalacağız. Bize, AK Parti'li olmaya yakışan şey; ilkelere bağlı kalmaktır. Hamdolsun bugüne kadar bu parti ve misyona halel getirecek hiçbir işin içerisinde olmadık. Elbette eksiklerimiz olmuştur. Ancak bunların birlikte çalışarak telafisi mümkündür. Hükümetimiz, milletvekillerimiz, yerel yönetimlerimiz ve teşkilatımızın bir aradalığı vesilesiyle daha da fazla çalışıp, daha da fazla gayret göstereceğiz. Geldiğimiz noktada oylarımızı yüzde 70'lere dayandırdığımızı görüyoruz. Bu hepimizin çalışma ve hizmet aşkını daha da kamçılamalı. Rehavete asla kapılmamalıyız. Birbirimizin eksikliklerini tamamlamaya çalışıp, işimize konsantre olmalıyız. Sorunlar beraberce aşılır. Hizmet konusunda şüpheniz olmasın. Elimizden gelenin fazlasını ortaya koymaya çalışıyoruz. Altyapı ve üstyapıda çok ciddi yarımları hayata geçirdik. Planladığımız yeni projeler de var. 16 ilçemiz için ne gerekiyorsa bir bir hemşerilerimizin kullanımına sunuyoruz. Güzel bir buluşma oldu. Sizlerle bir araya gelmekten büyük memnuniyet duyduk. Allah çalışmalarınızı daha da bereketlendirsin" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeki Toçoğlu Kemal Sofu AK Parti Sakarya Yerel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

Bakmadan Geçme

Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şampiyon olan takım Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidiyor mu, eleme mi oynuyor? Real Madrid Alaves maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Alaves maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Zaniolo sakatlandı mı, ne zaman sahalara dönecek? Tottenham Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Tottenham M.City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir, maddeleri nelerdir? Tottenham Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Tottenham M.City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Yasemin Allen kimdir? Yasemin Allen kaç yaşında, nereli?
Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title