Haberler

Balıkesir: Balıkesir'de Yerel Yönetimler

- Balıkesir'in Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova, Ulaştırma Bakanlığı'nca Belediyeye Devredilen Limanın İlçenin Yurt Dışına Açılan Kapısı Olacağını Söyledi.

- Balıkesir'in Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova, Ulaştırma Bakanlığı'nca belediyeye devredilen limanın ilçenin yurt dışına açılan kapısı olacağını söyledi.

Burhaniye'deki yat limanının Ulaştırma Bakanlığı (DLH) Demiryolları, Limanlar ve Hava Meydanları Genel Müdürlüğü'nce belediyeye devredildiği bildirildi. Yat limanının belediyeye devredilmesi için iki yıldan bu yana uğraş verdiklerini belirten Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova, limanın ilçede yat turizminin gelişmesine katkı sağlayacağını belirtti. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'a teşekkür eden Akova, limanın eksikliklerinin giderilmesi için kolları sıvadıklarını kaydederek, "Atıl durumda olan limanın belediyeye devri için verdiğimiz çabalar olumlu sonuçlandı. Yat limanı belediyemize devredildi. Buna çok sevindik. Yat limanının hudut kapısı haline getirilmesini istiyoruz. Bunun için eksiklikleri süratle gidereceğiz. İlçemizde yat turizminin gelişmesini istiyoruz. Yat limanı bunu sağlayacaktır. Limanın ilçe turizmine ve ekonomisine büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Yat limanı ilçemizin yurt dışına açılan kapısı haline gelecektir. Yat limanı ilçemize hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

(BT-MŞ)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title