Haberler

Bakan Yılmaz, Değer ve Akçadağ Aileleriyle Buluştu

Güncelleme:

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Diyarbakır'da Değer ve Akçadağ aileleri ile bir araya geldi.

Kalkınma Bakanı ve Diyarbakır Milletvekili adayı Cevdet Yılmaz, Diyarbakır Milletvekili adayları Alattin Parlak, Durdane Yalar ile birlikte Değer ve Akçadağ aileleri ile buluştu.

Kalkınma Bakanı Yılmaz, toplantıda yaptığı konuşmada, çözüm sürecinin hayati bir varlık olduğunu aynı zamanda tarihi bir mesele olduğunu ifade ederek, "Birileri sanki AK Parti'nin bu süreci karşı olduğu havayı yansıtmak istiyor. Sizce bu çözüm sürecini kim başlattı, ismini kim koydu? İnsan evladına isim bırakır. 1990'lı yıllarda bu bölgelerde hep birlikte OHAL dönemleri yaşadık. Milli Güvenlik Kurulu bu ülkeyi idare ediyordu. Şimdi ise biz geçmişin hesabını soruyoruz. İşkence diye bir şey şimdi duyuyor musunuz? Daha önce çok duyuluyordu. İşkence ve enflasyon daha önce en çok duyduğumuz kelimelerdi. İkisi de bitti çok şükür. Artık konuşulmuyor. İşkence sıfır artık. Ama yapan varsa yakasına yapışırız hesabını sorarız" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Cevdet Yılmaz Diyarbakır Ak Parti Akçadağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title