Haberler

Bağımsız Aday Aydın Gök, Balpınar Beldesinde Seçim Lokali Açtı

Güncelleme:

HÜDA PAR'ın bağımsız Batman milletvekili aday Dr. Aydın Gök, merkez Balpınar Beldesinde seçim lokali açtı.

Gök Balpınar'da seçim lokali açtı

Batman'ın Balpınar beldesinde seçim lokali açılışında konuşan bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök, "Memleketin gidişatını emin olmadığımız insanlara teslim etmemeliyiz" dedi.

HÜDA PAR'ın desteklediği Batman bağımsız milletvekili adayı Aydın Gök'ün Balpınar (Gresira) Beldesi'nde seçim lokali açıldı.

Açılış vesilesiyle toplanan kalabalığa hitap eden bağımsız aday Gök, seçimlere baraj zulmü nedeniyle bağımsız adaylar olarak girdiklerini belirtti.

Açılışını yapacakları lokalin hayırlara vesile olmasını dileyen Gök, seçimin şahıslar ve aşiretler arası bir seçim olmadığını, seçimin zihniyetler arasındaki bir seçim olduğunu söyledi.

Gök burada yaptığı konuşmada "Oy verirken iyi bir muhasebe yaparak oy vermemiz lazım. Bu önemli bir vebaldir. Nasıl ki, ticarethanemizi aracımızı herkese teslim etmiyorsak bu memleketin gidişatını da emin olmadığımız insanlara teslim etmememiz lazım" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci / Yerel

aydın gök balpınar Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title