Haberler

Aşkın ve Bağcı Birbirlerine Başarılar Diledi

Ak Parti Kula Belediye Başkan Adayı mevcut belediye Başkanı Selim Aşkın , Saadet Partisi Manisa Büyükşehir belediye başkan adayı Cemil Bağcı ‘ya başarılar diledi.

Ak Parti Kula Belediye Başkan Adayı mevcut belediye Başkanı Selim Aşkın, Saadet Partisi Manisa Büyükşehir belediye başkan adayı Cemil Bağcı 'ya başarılar diledi.

30 Mart Yerel Seçimleri kapsamında ziyaretlerini sürdüren Ak Parti Kula Belediye Başkan Adayı ve Çaycuma Belediye Başkanı Selim Aşkın, Pazarcı esnafı ve esnaf ziyareti esnasında Saadet Partisi Manisa Büyükşehir belediye başkan adayı Cemil Bağcı ve Saadet Partisi Kula belediye başkan adayı Hasan Hüseyin Yağcı ile karşılaştı. İki aday da sıcak ve samimi bir şekilde bir süre ayaküstü sohbet ederek şakalaştılar. Birbirlerine başarılar dileyen Aşkın ve Bağcı yerel seçimlerin Manisa ve Kula için hayırlı olmasını temennisinde bulundular. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selim Aşkın Ak Parti Kula Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title