Haberler

Antalya'da Bahar Konseri

gece yaşattı.Devlet Senfoni Orkestrası ve Golden Trombone Orkestrası'nın muhteşem performansı ile gerçekleşti.

Antalya Devlet Senfoni Orkestrası, Muratpaşa Belediyesi Kent Meydanı'nda düzenlenen 'Bahar Konseri' ile Antalyalılara olağanüstü

bir

gece yaşattı.

9 Mayıs Avrupa Günü etkinlikleri içinde yer alan "Antalya'da Bahar Konseri" Antalya

Devlet Senfoni Orkestrası ve Golden Trombone Orkestrası'nın muhteşem performansı ile gerçekleşti. Konserin açılış konuşmasını yapan Muratpaşa Belediyesi Başkan Vekili Erdem Armen, "Değerli sanatçılarımıza ve böylesi özel bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Muratpaşa, kültür ve sanatın merkezi olmaya, belediyemiz kent yaşayanlarını sanatla buluşturmaya devam edecek" dedi. Muratpaşa Kaymakamı Fatih Kocabaş da konuşmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Bahar Konseri'ne Şef

Orhan Şallıel yönetiminde A Fifth of Beethoven pop versiyonu ile başlayan ve jazz parçalarına geçen orkestra, dakikalarca alkışlandı. Trombon sanatçısı ve solist Tuncay Kayış'ın seslendirdiği birbirinden güzel parçalara Muratpaşa Belediyesi Kent Meydanı'nı dolduran binlerce Antalyalı alkışlarla ve ritimlerle eşlik etti. Konserin kapanışını, orkestra ve seyirciler hep birlikte tekrar tekrar söylenen "Memleketim" şarkısı ile yaptı. Konserin ardından sanatçıları kutlamak için birbiri ile yarışan Antalyalılar, bu tür organizasyonların daha sık yapılması istedi.

12.05.2012 14: 11: 31

TSI

NNNN - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erdem Armen Avrupa Günü Muratpaşa Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title