Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.STAT.SAAT.19.HAKEM.SAKAT.

Foto: Takım fotosu hoca kelle

===KUTU===

STAT : Akdeniz Üniversitesi

SAAT : 19.00

HAKEM : Fırat Aydınus

SAKAT : Emre Torun, Musa Nizam.

CEZALI : Promise Isaac

YAYIN : Lig TV

BİLET : 5, 30, 100, 150 TL

İDEAL KADRO : Sammy- Koray, Deniz Barış, Nicola Ziziç, Minev, Uğur İnceman, Emrah Başsan, Murat Akın, İsmail Aissati, Tita, Diarra.

==============

Turuncu yeşilli takımda cezalı olan Mehmet Öncan forma giyemeyecek

Alanya- Çamlıdere Şeker

SPOR TOTO 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Alanya spor, 4'üncü hafta maçında bugün Çamlıdere Şeker spor'u konuk edecek. Oba Stadı'nda saat 15.00'de başlayacak karşılaşmayı Sefa Demir yönetecek. Teknik Direktör Armağan Turhan, Ziraat Türkiye Kupası'nda aldıkları 3-0'lık Yeni Malatya yenilgisiyle üzdükleri taraftarlarını, Çamlıdere Şeker spor maçında alacakları 3 puanla sevindirmek istediklerini söyledi. Turuncu yeşilli takımda, kırmızı kart cezalısı Mehmet Öncan bugünkü maçta takımdaki yerini alamayacak.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Alanyasporlu futbolcular - Armağan Turhan

==============

Fethiye Pendik'le oynuyor

SPOR TOTO 2'inci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Fethiye spor, Pendik spor'la karşı karşıya geliyor. Fethiye İlçe Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Erhan Sönmez yönetecek. Teknik Direktör Erkan Sözeri, kupada turu geçerek yakaladıkları moralle bugünkü maça çıkacaklarını ve kazanacaklarını iddia etti.

Fotosuz

-------------------

3'ÜNCÜ LİG'TE BUGÜN

-------------------

Tekirova Bld.-Beşikdüzü

Trabzon KFK-M.Evrenseki

Elazığ Bld.-Emrespor

SPOR TOTO 3'üncü Lig'deki temsilcilerimizi bugün zor rakipler bekliyor. Tekirova Belediye spor, grubun zorlu takımı Beşikdüzü'nü ağırlıyor. Dr.Fehmi Öncel Stadı'nda saat 15.00'te başlayacak karşılaşmayı Hakan Tezcan yönetecek. Manavgat Evrenseki ise deplasmanda Trabzon Kanuni Futbol Kulübü ile karşılaşacak. Trabzon Ahmet Suat Özyazıcı Stadı'nda saat 15.00'te başlayacak karşılaşmayı Bayram Başkan yönetecek. Emre spor da Elazığ Belediye spor'la deplasmanda karışlaşacak. Bingöl Şehir Stadı'nda saat 15.00'te başlayacak karşılaşmanın hakemi Mehmet Kaftancı.

Fotosuz

==============

Alanya A2 açıldı

A2 Ligi 4'üncü Grup'ta mücadele eden Alanya spor, 3'üncü hafta maçında Şanlıurfa spor'u Onur, Abdullah ve Mazlum'un golleriyle 3- 2 mağlup etti. Konuk ekibin golleri ise Yunus ve Mahmut'tan geldi. Milli Egemenlik Stadı'nda oynanan maçta turuncu yeşilli takımın profesyonel oyuncuları Abdullah ve Mazlum da forma giydi. Karşılaşmayı Alanya spor Yönetim Kurulu üyeleri, Sportif Direktör Ali Haydar Durusoy, Teknik Direktör Armağan Turhan ve Alanya spor Futbol Akademisi Başkanı Emin Yücesan da izledi.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Maçtan enstantane

==============

Anlamlı yardım

ANTALYASPOR Kulübü, her yıl Korkuteli'de yaz spor okulu açan antrenör Tayfun Bulduk'a engelli vatandaşlara verilmesi için 5 tekerlekli sandalye yardımında bulundu. Tekerlekli sandalyeleri teslim alan Antrenör Bulduk, "İhtiyacı olan kişilere en yakın zamanda teslim edeceğiz" dedi. Antalyaspor'un her zaman spor ve sporcuya ayrıca özellikle özürlüye yönelik hizmetleri olduğunu hatırlatan Bulduk, "İnsanın yarın ne olacağını kimse bilemez. Uzun yıllar sağlıklı şekilde yaşayan insanlar ansızın engelli durumuna düşebiliyor. Aslında yaptığımız iş çok zor değil sadece insanımızı sevmek ve onlara değer vermek ile alakalı bir durum. Antalyaspor'a bu hizmetinden dolayı teşekkür ediyorum. Bunları da ihtiyacı olan kişilere en yakın zamanda teslim edeceğiz" dedi.

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)

Foto: Teslim fotosu

=============

Manavgat'ta güreş heyecanı

MANAVGAT Belediyesi tarafından organize edilen 1'inci Manavgat Yağlı Pehlivan Güreşleri bugün yapılıyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da izleyeceği güreşlerin geleneksel hale getirileceği açıklandı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 60'ı başpehlivan olmak üzere 600'e yakın güreşçinin katılacağı Kırkpınar ayarındaki yağlı güreş organizasyonunun eksiksiz yapılması için tüm ekipleri seferber ettiklerini açıkladı. Sözen, Manavgat Stadı zemininin güreşler için er meydanı haline getirildiğini kaydetti.

Bu arada, Kırkpınar Güreşleri'nin ödüllü Başcazgırı Pele Mehmet lakaplı Mehmet Tura ve diğer cazgırlar ile Kırkpınar davul ekibi de belediyenin konuğu olarak Manavgat'a geldi. Ekip, kentte yağlı güreş heyecanını davul çalarak vatandaşlara yaşatacak. Başkan Sözen, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun da onurlandıracağı 1'inci Manavgat Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri, Kırkpınar ayarında olacak. Manavgat halkı uzun yıllardır hasret kaldığı yağlı güreşleri izleme fırsatını bulacak" dedi.

Kamil ATALAY/MANAVGAT, (DHA)

Foto: Güreş hazırlıklarından foto - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Kırkpınar Trabzon Teoman Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

Bomba iddia! Kerem Aktürkoğlu Beşiktaş'a transfer oluyor

Bomba iddia! Kerem Aktürkoğlu Beşiktaş'a transfer oluyor

Emniyeti sarsan sorular! Ev hapsindeki gizli tanık M7 nasıl yurt dışına kaçtı?

Emniyeti sarsan sorular! Ev hapsindeki gizli tanık M7 nasıl yurt dışına kaçtı?

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title