Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi Haymana Çocuk Etkinlik Merkezi için Kayıt Sürecini Başlattı

Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Haymana Çocuk Etkinlik Merkezi için kayıt süreci başladı. Merkeze kayıt için aileler, 4-29 Aralık 2023 tarihine kadar formu doldurarak başvuruda bulunabilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) bünyesinde hizmet veren Haymana Çocuk Etkinlik Merkezi için kayıt süreci başladı.

Ailelerin çocuklarını güvenerek teslim edeceği merkezlerin sayısını her geçen gün artıran Ankara Büyükşehir Belediyesi, Haymana'da bulunan Çocuk Etkinlik Merkezi için kayıt sürecini başlattı. Kadın ve Aile Hizmetleri Başkanlığı bünyesinde hizmet veren merkezlerden Başkentte sosyal yardım alan ailelerin çocukları da dahil olmak üzere 36-66 aylık çocukları yararlanabiliyor.

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığına bağlı Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü; Haymana Çocuk Etkinlik Merkezi için başvuruları online ortamda almaya başladı. Başvuruda bulunmak isteyen veliler, 29 Aralık 2023 tarihine kadar "https://cocuketkinlikmerkezleri.ankara.bel.tr/" adresinde yer alan formu doldurarak başvuruda bulunabilecek. Veliler "0312 507 36 20" numaralı telefondan da ayrıntılı bilgi alabilirler.

Çocuk Etkinlik Merkezlerinde grup sorumluları, yardımcı bakım elemanları ve uzman personel kadrosuyla 36-66 ay arası çocuklara hizmet veriliyor. 07.30-18.00 saatleri arasında açık olan merkezlerde sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi öğünüyle sağlıklı beslenme programı uygulanıyor. Çocukların yaş gruplarına uygun etkinlik sınıfları, oyun odası, sağlık odası, dış oyun alanları ve yemekhane bulunuyor. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ankara Büyükşehir Belediyesi Haymana Aralık Çocuk Kadın Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title