Haberler

Anadolu Gençlik Derneği Fetih Gecesi Düzenledi

Anadolu Gençlik Derneği Gümüşhane Şubesince Mekke'nin Fethinin Yıldönümü Sebebiyle Bir Program Düzenlendi.

Anadolu Gençlik Derneği Gümüşhane şubesince Mekke'nin Fethinin yıldönümü sebebiyle bir program düzenlendi.

Fetih gecesinde konuşan şube başkanı Avukat Akın Demir, programı sevgi ve kardeşliğin pekiştirilmesi, muhabbetin arttırılması, birlik beraberliği sağlayıcı bir etkinlik olarak düzenlediklerini söyledi.

Mekke'nin fethinin 1378. yıldönümü nedeniyle Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa Gümüşhane Müftüsü Cüneyt Kavşut, Baro Başkanı Ali Haydar Dereli, Saadet Partisi İl Başkanı Niyazi Karagül, Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Veli Ağaç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan gecede 11 yaşındaki Huzeyfe Karson'un 21 kıtalık “Mekke'nin Fethi” şiirini ezbere okuması salonda bulunanlar tarafından dakikalarca alkışlandı.

Sinevizyon gösterileri ve şiir dinletilerinin yapıldığı geceye konuşmacı olarak katılan Gazeteci Yazar Nurettin Şirin yaptığı konuşmada;“Bugün Gazze'de hastanelerde ilaçsızlıktan dolayı ölen küçük bebeklere tanık oluyoruz. Ve yine Hacca gitmek için yola çıkan 2000 Filistinli'nin Gazze'ye sokulmadığı için gemilerin içerisinde bekletildiğini görüyoruz.” dedi.

(RE-İRT-Y)

31.12.2007 12:10 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title