Haberler

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Yıldırım'dan Ziyaret

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Burdur Milletvekili Dr.

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Burdur Milletvekili Dr. Hasan Hami Yıldırım, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'yü makamında ziyaret etti.

Kepez Belediyesi Meclis Üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de hazır bulunduğu başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Kepez Belediyesi'nin 4 yıllık hizmetlerinin ve yatırımlarının yer aldığı 4'üncü yıl kitapçığını inceleyen Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Burdur Milletvekili Dr. Hasan Hami Yıldırım'a, Başkan Tütüncü ilçede gerçekleştirilen hizmetler ve projeler hakkında bilgiler verdi.

Başkan Hakan Tütüncü'nün çalışmalarından övgüyle söz eden Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Burdur Milletvekili Dr. Hasan Hami Yıldırım,

"Bizim bu yapmış olduğumuz ziyaret, bütün illerde yürüttüğümüz, devam ettiğimiz programın bir parçasıdır. Belediyelerimizi, teşkilatlarımızla birlikte ziyaret ediyoruz. Yapılan çalışmaları yerinde görme ve değerlendirme imkanımız oluyor. Belediye Başkanlarımızın, meclis üyelerimizin teşkilatımızın bir arada çalışmalarının değerlendirmelerini yapıyoruz. ve önümüzdeki dönem çalışmalarımızı ne şekilde geliştirebiliriz, bunların istişaresini yapıyoruz." dedi.

Kepez Belediyesi'nin güzel işlere imza attığını belirten Yıldırım, "Biz de başka belediyelerimize örnek göstermek için bu ziyaretlerimizi yapıyoruz. Bundan dolayı Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye teşekkür ediyoruz. Antalyalıların teşekkürlerini duymak bizleri ziyadesiyle daha fazla memnun ediyor" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Hami Yıldırım Hakan Tütüncü Ak Parti Burdur Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title