Haberler

AK Parti Osmangazi İade-i Ziyaretlere Başladı

Güncelleme:

AK Parti Osmangazi İlçe Yönetim Kurulu, iade-i ziyaretlere başladı.

AK Parti Osmangazi İlçe Yönetim Kurulu, iade-i ziyaretlere başladı. İlçe Başkanı Ali Yılmaz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, ilk iade-i ziyaretlerini Bursa İl Dernekleri Federasyonu (BİLDEF), Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş.(UEDAŞ) Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu ve Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'ye yaptı.

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri, ilk BİLDEF'i ziyaret etti. BİLDEF ziyaretinde Başkan Mustafa Dursun ve BİLDEF'e bağlı yaklaşık 20 derneğin temsilcisiyle bir araya gelen Ali Yılmaz, "Osmangazi için yapacak çok işimiz, sıkacak çok elimiz, söyleyecek çok sözümüz var. Evvela hepimiz Bursalıyız, sonra hepimiz Osmangaziliyiz. Osmangazi'miz için yapılacak ne varsa her zaman göreve hazırız. Ben her yerde söyledim ve burada bir kez daha tekrarlamak isterim ki, Osmangazi'yi bir halı dokur gibi dokumak durumundayız. Vatandaşların taleplerini bize en iyi şekilde ulaştıracak olanlar, sivil toplum örgütleridir. Yani sizlersiniz. Biz sizle, siz de bizle sürekli iletişim halinde olmak durumundayız" dedi.

Sivil toplum örgütlerinin seçimden seçime hatırlanmaması gerektiğine vurgu yapan Ali Yılmaz, "Seçimlerde hatırlanmamak için kendinizi sıklıkla hatırlatmanız gerekiyor. Biz, sizlerin ziyaretinden memnuniyet duyarız, asla rahatsızlık duymayız. Bunu bilin. Gelip iki dakika bile olsa taleplerinizi bize iletin. Kendinizi bize sürekli hatırlatırsanız, biz de sizleri sürekli hatırlarız" diye konuştu.

Ali Yılmaz ve beraberindekiler daha sonra Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'yi ziyaret etti.

Belediye Başkanı Edebali ziyaretinde konuşan Yılmaz, "Biz Bursa'da siyasette İsmail Hakkı Edebali Başkanımız ile bir çok projede birlikte çalışmalar yaptık. İsmail Hakkı Edebali Başkanımız teşkilatımız içerisinde uzun süre görev yapan fedakar arkadaşlarımızdan birisi. Kendisini bu makamda görmek bizleri oldukça mutlu etti. Biz her zaman kendisinin destekçisi olmaya hazırız" dedi.

KONSEYLER KURULUYOR

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı'nın çalışmaları hakkında bilgiler veren Ali Yılmaz, Mahalle Konseyleri'nin önümüzdeki haftadan itibaren kurulmaya başlanacağını söyledi.

Konseylerin 10 kişiden oluşacağını belirten Ali Yılmaz, "Mahalle Konseyleri kuracağız demiştik. Önümüzdeki hafta bu çalışmaya da start veriyoruz. Burada muhtarlardan tutun da kanaat önderlerine kadar birçok kişi olacak bu konseylerde. Bu konsey 10 kişiden oluşacak ve o mahallenin sıkıntılarını masaya yatıracak, önceliklerini belirleyecek. Seçimlerde kilit görev üstleneceğini düşündüğümüz bu konseylerde görev alacak yöneticileri çözüm ortağımız olarak görüyoruz" diye konuştu.

"Konseylerimiz sıkıntıları tespit ederken, çözüm de sunacaklar. Sunacakları tekliflerle çözüm arayışında kendileri de faal rol almış olacaklar. Biz bu projeyi oldukça önemsiyoruz" dedi.

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ve beraberindeki heyetin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali de, Osmangazi ile Yıldırım'ın kardeş ilçeler olduğunu söyledi.

Siyasette takım çalışmasının başarıyı getirdiğini belirten İsmail Hakkı Edebali, "Başkanımızla yol arkadaşlığı yaptığımız için emin konuşuyorum, Ali başkanımız yönetimiyle beraber Osmangazi'de güzel işler yapacaktır. Teşkilatlar şehirler için çok önemlidir ve teşkilatlar, şehrin ve toplumun nabzını tutarlar. Başarı, fertlerin yapacağı çalışmalarla değil takım çalışması ile ortaya çıkar. Bunun için teşkilatlar çok önemlidir" dedi.

AK Parti Osmangazi heyeti, UEDAŞ Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu'nu makamında ziyaret etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Hakkı Edebali Osmangazi Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title