Haberler

AK Parti'nin Ödemiş Adayı Badem, Kurum Ziyaretlerine Başladı

30 Mart’ta yapılacak yerel seçim için Ak Parti’den Ödemiş belediye başkanı adayı olan A. Mahmut Badem kurum ziyaretlerine başladı.

30 Mart'ta yapılacak yerel seçim için Ak Parti'den Ödemiş belediye başkanı adayı olan A. Mahmut Badem kurum ziyaretlerine başladı.

Badem, AKP İlçe Başkanı Ali Hadim ile birlikte Muhtarlar Derneği'ne yaptığı ziyaretin ardından Kaymakam Abdullah Dölek ve Terziler Odası Başkanı Ayhan Akçam'ı ziyaret etti.

Muhtarlar Derneği'nde dernek başkanı İnönü Mahallesi Muhtarı Nihat Savuran, mahalle ve köy muhtarları ile görüşmelerde bulunan Badem muhtarlara yeni Bütünşehir yasasını anlatıp sorunlarını dinledi.

Daha sonra Ödemiş Kaymakamını ziyaret eden Badem, Kaymakam Abdullah Dölek ile de Ödemiş'e yapılan yatırımlar ve Ödemiş'in ihtiyaç duyduğu konular hakkında konuştu.

Pazar günü yapılan kongre ile yeniden oda başkanlığı görevini üstlenen Terziler Odası Başkanı Ayhan Akçam'ı da makamında ziyaret eden Badem burada esnafların sorunlarını ve isteklerini dinleyip projelerini anlattı.

Badem, "Ödemiş'te önce muhtarlarımız ile bir araya geldik. Daha sonra ilçe Kaymakamımız Abdullah Dölek'e bir ziyaret gerçekleştirdik. Ardından da geçtiğimiz hafta sonu yapılan kongrede tekrar seçilen Terziler Odası Başkanı Ayhan Akçam'ı tebrik ziyaretinde bulunduk. Her gittiğimiz yerde yakın ilgi ile karşılandık. Muhtarlarımıza, esnaflarımıza projelerimizi anlattık. Önümüzdeki dönem yapacak olduğumu çalışmaları paylaştık. Yine sayın kaymakamımız Abdullah Dölek beye de projelerimizden bahsettik. Bundan sonraki günlerde çalışmalarımız sürecek" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title