Haberler

AK Parti'li Ali Boğa Dalaman'da İncelemelerde Bulundu

AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa, İl Başkanı Nihat Öztürk,İl Başkan Yardımcısı Şadi Pirci Dalaman AK Parti İlçe Teşkilatı'nda partililerle bir araya geldi.

AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa, İl Başkanı Nihat Öztürk,İl Başkan Yardımcısı Şadi Pirci Dalaman AK Parti İlçe Teşkilatı'nda partililerle bir araya geldi.

İlçe Danışma Kurulu Toplantısı için Dalaman'a gelen Milletvekili Ali Boğa, "Dalaman bizim için çok önemli bir ilçedir. Muğla'ya yatırımlarımız aralıksız devam ediyor. Dalaman'da da baraj üzerinden Köyceğiz'e bağlantı sağlayan yolun açılması için girişimlerimiz oldu. Akçataş Yolu'nun açılması için yaptığımız girişimler olumlu sonuç verdi. Ayrıca Gürköy'den Denizli'ye giden ve bir çok köyümüzden geçen yolun Karayolları ağına alınması için çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Ortaca'da yapılacak olan toplantı için Dalaman'dan ayrılan Milletvekili Ali Boğa'dan sonra konuşan İl Başkanı Nihat Öztürk ;"Bugün buraya sizleri 5 Mayıs'ta yapılacak olan kongreye davet etmek için geldim. Tek liste ile gidilecek diye kongreye katılmazlık etmeyin. O gün orayı bayram havasına çevirelim. Kongremize değerli büyüklerimiz çevre ve Orman Bakanımız Veysel Eroğlu ve Dışişleri bankımız Ahmet Davutoğlu'da katılacak. Başbakanımızın katılıp katılamayacağı daha

belli olmadı.Dalaman bizim için çok önemli .AK Parti kurulduğu günden bu yana Muğla'da en büyük desteği Dalaman'dan almıştır.Sadece 2009 da yapılan seçimlerde bazsı sıkıntılar yaşanmış olabilir. Hepimizin amacı 2014 'de yapılacak olan yerel seçimlerde Muğla Büyükşehir Belediyesi'ni AK Parti'ye kazandırmaktır. Bu amacımızı gerçekleştiremedikten sonra bizlerin bu koltuklara oturuyor olmamızın bir amacı yok. O yüzden hepimizin çok çalışması lazım" diye konuştu.

Yapılan konuşmalardan sonra Milletvekili Ali Boğa, İl Başkanı Nihat Öztürk ve İl Başkan Yardımcısı Şadi Pirci Dalaman'dan ayrıldı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Ali Boğa Dalaman Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title