Haberler

Afyonkarahisar Kent Orman'ında ekipler çöp temizliği yaptı

Güncelleme:

Afyonkarahisar Kent Orman'ında ekipler çöp temizliği yaptıAFYONKARAHİSAR Afyonkarahisar Orman İşletme Müdür Mustafa Gökhan Us, orman temizlik çalışmasında yaptığı konuşmada, ormanların değerinin geçtiğimiz yıl yaşanan yangınlarla daha iyi anlaşıldığını kaydederek, "Ülkemiz, devletimiz...

Afyonkarahisar Kent Orman'ında ekipler çöp temizliği yaptı

AFYONKARAHİSAR Afyonkarahisar Orman İşletme Müdür Mustafa Gökhan Us, orman temizlik çalışmasında yaptığı konuşmada, ormanların değerinin geçtiğimiz yıl yaşanan yangınlarla daha iyi anlaşıldığını kaydederek, "Ülkemiz, devletimiz için ormanların çok önemli olduğunu gördük" dedi.

Orman İşletme Müdürlüğü, UMKE, Afyonkarahisar Doğa Sporları Kulübü ve Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. çalışanları 21 Mart Dünya Ormancılık Günü etkinlikleri kapsamında Kent Orman'ında temizlik yaptı. Kent merkezinde bulunan ve vatandaşların özellikle yaz aylarında uğrak noktalarından olan Kent Orman'ında ekipler temizlik yaptı. Yaklaşık 20 hektarlık alanda gün boyu temizlik yapan ekipler, vatandaşlara ormanları temiz tutalım çağrısında bulundu.

"Ormanlar bizler için oksijen kaynağıdır"

Orman İşletme Müdür Mustafa Gökhan US yaptığı açıklamada, ormanların temiz olması konusuna değinerek şöyle konuştu: "21 Mart Ormancılık Haftası bizler için çok önemlidir. Ormanların değerini geçen sene yangınlarla birlikte bir kere daha gördük. Ormanlar bizler için oksijen kaynağıdır. Ülkemiz, devletimiz için ormanların çok önemli olduğunu gördük. 21 Mart Ormancılık Haftası kapsamında farkındalık oluşturmak adına OEDAŞ, AKUT ve AFDOS'dan ekiplerimiz ile birlikte doğayı temizleme etkinliği yapalım diye düşündük. Yaklaşık 20 hektar 200 dönümlük bir alanda temizli yaptık. Burası bizim Kent Ormanımız mesire yerimiz insanların çok sıklıkla kullandığı bir mevki. Doğanın özellikle temiz kalması bizler için çok önemli. Su kaynaklarımız ve oksijen kaynağımız buradan sağlanıyor. Oksijen ve su kaynağımızın temiz olması adına bu farkındalığı oluşturmak için çalışıyoruz."

"4 ilimizde eş zamanlık temizlik yaptık"

OEDAŞ Afyonkarahisar İl Müdürü Cafer Demir ise Afyonkarahisar'da 21 Mart tarihinde farkındalık oluşturmak adına temizlik planladıklarını ifade ederek, "Gökhan müdürümüzden destek istedik. O da sağ olsun bize ziyadesiyle destek oldu. Şuanda Afyon başta olmak üzere Bilecik, Eskişehir ve Uşak'ta bu çalışmayı yapıyoruz" dedi.

Temizlik etkinliğine katılan ekipler, bu tip faaliyetlerin devam etmesini istedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

osmangazi elektrik dağıtım Mustafa Gökhan 21 Mart Yerel Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bakmadan Geçme

Lara kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Lara kaç yaşında, nereli? Lara biyografisi! TOKİ konut ve iş yeri satışı ne zaman? TOKİ açık artırma ne zaman, saat kaçta? ALTIN FİYATALARI DÜŞÜYOR MU? 23 Mayıs canlı altın fiyatları! Ata, yarım, çeyrek, gram altın ne kadar? 23 Mayıs hangi burç? 23 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 23 Mayıs tarihi hangi burç olur? Metin Akdülger Sandık Kokusu dizisinden ayrıldı mı? Sette kriz mi çıktı? EKPSS SONUÇ EKRANI! EKPSS saat kaçta açıklanacak, açıklandı mı? EKPSS sonucu nasıl öğrenilir? Halil İbrahim Özgün kimdir? Halk Tv konuğu Halil İbrahim Özgün kaç yaşında, nereli? Halil İbrahim Özgün biyografisi! Asgari ücrete Temmuz ayında zam gelecek mi? Asgari ücret ne kadar olacak? 2024 ASGARİ ÜCRET ARA ZAM! Temmuz ayında asgari ücrete zam geliyor mu? Asgari ücret ne kadar olacak, kaç TL? GELİNİM MUTFAKTA 23 MAYIS 2024 CANLI İZLE #128112 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ! Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda? #9917 Merkez Bankası Mayıs ayı faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 23 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? 23 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 23 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
Piyasaların gözü Merkez'in bugün açıklayacağı faiz kararında! Ekonomistler aynı tahminde birleşti

Piyasaların gözü Merkez'in bugün açıklayacağı faiz kararında! Ekonomistler aynı tahminde birleşti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title