Haberler

2014 Bursa Kalite Ödülü" İçin Yarışacak Kuruluşlar Açıklandı

"Özel Kurumlar Kategorisi"nde Bürosit ve Yazaki Otomotiv; "Kamu Kurumları Kategorisi"nde ise Uludağ Üniversitesi Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksek Okulu ile Gemlik Anadolu İmam Hatip Lisesi yarışacak.

Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BUSİAD) ile Türkiye Kalite Derneği (Kalder) Bursa Şubesince düzenlenen "Bursa Kalite Ödülü Yarışması"na katılan özel ve kamu kuruluşları açıklandı.

Ödül için "Özel Kurumlar Kategorisi"nde Bürosit ve Yazaki Otomotiv; "Kamu Kurumları Kategorisi"nde ise Uludağ Üniversitesi Gemlik Asım Kocabıyık Meslek Yüksek Okulu ve Gemlik Anadolu İmam Hatip Lisesi yarışacak.

BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Günal Baylan, Kültürpark'taki BUSİAD Evi'nde düzenlediği basın toplantısında, 1998 yılından bu yana Kalder iş birliğiyle yürüttükleri çalışmanın, çağdaş kalite anlayışı ve mükemmellik kültürünün yaygınlaşmasına önemli katkılar sağladığını söyledi.

Baylan, kalite yönetiminin önemine dikkati çekerek, "Dünyanın hızla gelişerek şekilleniyor, birçok sektör için toplam kalite yönetimi her zamankinden daha önemli bir hale geldi" dedi.

"Kalite ve Başarı Sempozyumu"nun bu yıl 13'üncüsünü 17-18 Nisan'da gerçekleştireceklerini anlatan Baylan, temanın ise "Mükemmelliğe Yolculuk" olarak belirlendiği bilgisini verdi.

Sempozyumun konularına değinen Baylan, "Kurumlar ve özel sektör, gelişmek ve ilerlemek için hangi başarılı örneklerden hangi yeni iş modellerinden faydalanıyorlar? Hem bireysel hem de toplumsal kalkınma için neler yapılmalı? Sempozyumda konunun uzmanları ile yeni ve farklı yaklaşımları mükemmellik anlayışı içinde ele alacağız" diye konuştu.

Baylan, organizasyonun ikinci gününde ise "EFQM Mükemmellik Modeli" ile sürekli mükemmelliği yakalamak için kalite yolculuğuna katılan firma ve kurumların katile ödülüyle taçlandırılacağını bildirdi.

Toplantıya, Kalder Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Erdal Elbay ile ödül için yarışacak özel ve kamu kuruluşlarının temsilcileri katıldı. - Bursa

Kaynak: AA / Yerel

Uludağ Üniversitesi Yazaki Otomotiv Bürosit Yerel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title