Haberler

Yeni Doğan İkizlerden Birisi Hastaneden Kaçırıldı

Güncelleme:

Çanakkale Devlet Hastanesi Bahattin ve Huriye Demircioğlu ek binasında, 1 günlük ikiz bebeklerden birisi, kimliği henüz belirlenemeyen bir kadın tarafından kaçırıldı.

Çanakkale Devlet Hastanesi'nde yeni doğan ikiz bebeklerden bir tanesi hastaneye giren kadın tarafından kaçırıldı. Polis, bebeği bulabilmek için şehrin giriş ve çıkışlarında arama noktaları oluşturdu.

"İŞİTME TESTİNE GÖTÜRECEĞİM" DİYEREK KAÇIRDI

Olay, bu sabah saat 10.45 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, hastanenin yeni doğan servisinde dün dünyaya gelen biri kız ikiz bebeklerin yanına gelen hemşire önlüklü bir kadın, 'işitme testine götüreceğim' diyerek erkek bebeği alıp servisten çıktı. Bir süre sonra bebeğin geri getirilmemesi üzerine ailesi durumu hastane yönetimine bildirdi. Ardından da polise bilgi verildi. Olayın duyulmasının ardından, polis ekipleri hastane çevresi ve şehrin çıkış noktalarında tedbir aldı. Hastane önünde bulunan taksi durağındaki taksicilerden de eşkale uygun yolcular hakkında bilgi alındı.

2 KADIN ARACIMA BİNDİ

Taksici Hüseyin Keskin, eşkale uyan ve kucaklarında bir bebek bulunan 2 kadının aracına bindiğini söyleyerek, "2 kişi buradan bindi. Devlet Hastanesi'ne kadar götürdüm. Hatta 9 TL tuttu taksi ücreti, 10 TL verip 1 TL para üstü alarak araçtan indiler. Ancak konuyu bilmediğim için o kadar dikkatli incelemedim. Onlar mıydı değil miydi bilmiyorum." dedi.

HERKES BEBEĞİ ARIYOR

Taksici Keskin'in verdiği bilgiler doğrultusunda, il merkezinde de inceleme başlatıldı. Polis, şüphelinin eşkalini çevre ilçelere de bildirdi. İlçe girişlerinde de kontrol noktaları oluşturuldu. Kaçırılan bebeğin bulunabilmesi için çalışmalar sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Keskin Çanakkale Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (1)

pillow fighter:

hayır hayır kabul etmiyorum, yüzde 99 müslüman ve yüzde 48 beş vakit namazında olanlar bunu yapmış olamaz hayır hayır :)) milli irade yapmaz öyle şeyler :))

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title