Haberler

Yatağan'da Başkan Işık Mazbatasını Aldı

30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde 10 bin 876 oy alarak dördüncü dönem Yatağan Belediye Başkanı seçilen Hasan Haşmet Işık dün mazbatasını aldı.

30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde 10 bin 876 oy alarak dördüncü dönem Yatağan Belediye Başkanı seçilen Hasan Haşmet Işık dün mazbatasını aldı.

Başkan Işık mazbatasını Yatağan İlçe Seçim Müdürlüğü'nde Asliye Hukuk Hakimi ve Yatağan İlçe Seçim Kurulu Başkanı Ayşegül Çağlar'dan aldı. Seçim müdürlüğünde düzenlenen mazbata tesliminde başkan ışık ile beraber Yatağan Belediye Meclis Üyeleri, Yaşar Gencel, Tarcan Oğuz, Eyüp Katırcı, Mehmet Avcı, Ünal Mutlu, Hülya Karadavut ve Bakiye Sökmen de mazbatalarını aldılar. İlçe Seçim Müdürlüğü'nde düzenlenen mazbata teslim töreninin ardından Başkan Işık beraberinde yaklaşık 200 kişinin alkışları eşliğinde Belediye binası önüne geldi. Başkan Işık'ı belediye binası önünde belediye işçileri karşıladı. Yatağan Belediyesi Fen İşleri Müdürü Hasan Öztürk tarafından belediye memur ve işçileri adına Başkan Işık'a çiçek takdim edildi. Başkan Işık Yatağan Belediyesi Hizmet Binası önünde kendisini bekleyen kalabalığa hitaben bir konuşma yaptı.

Başkan Işık, "Bugün almış olduğum bu mazbatanın asıl sahibi sizlersiniz. Sizlerin emeği ile gece gündüz demeden desteklerinizle bizler bu mazbatayı alabildik. Yatağan'da dört dönem üst üste seçim almanın bedeli benim halkımın verdiği destektir. Vermiş olduğunuz destekler ile sizleri asla mahcup etmeyeceğim, başınızı öne eğdirmeyeceğim. Bizler Yatağan'da Cumhuriyet Halk Partisi'nin bayrağını asla ama asla indirtmeyeceğiz. Bu seçim sürecinde birkaç nahoş hareket haricinde güzel bir seçim geçirdik. Ben burada kendi belediye personelim hakkında da birkaç kelime bahsetmeden geçemeyeceğim. Yıllardır onlarla beraber güldük, eğlendik, ağladık hizmetler yaptık. Hizmetlerimizin karşılığını Yatağan halkımızdan ve siz partililerimizden aldık. Bu mazbatanın alınmasında, bu makamın kazanılmasında çok emek sarf ettiniz, her türlü ufak tefek olaylara rağmen, her türlü baskılara rağmen, bazı güçlerin insanlara birebir baskı yapmasına rağmen seçimin galibi Cumhuriyet Halk Partisi olmuştur, bunun için onur ve gurur duyuyoruz. Seçimlerde üç siyasi parti yarıştık, onlar da çok emek harcadılar ama halkımızın tercihi biz olduk. Onları da tebrik ediyorum. Bugüne kadar çok söylentiler oldu ama bu seçimlerde hiç birimizin burnu kanamadı, bunda güvenlik güçlerimizin çok çalışması emek vermesi neticesinde Yatağan'da güvenli bir seçim geçirdik. Seçim kurulumuzda kimseye hakkaniyet geçirmeden, kimseyi üzmeden çalıştı. Bu nedenle ben sizlerin huzurunda onlara da teşekkürü bir borç biliyorum. Şunu kimse unutmasın ki bu makamlar gelip geçicidir, ben dört dönemdir yapıyorum benim için bu dönem son dönemdir. Artık partimizin gösterebileceği, bu partiye ihanet etmemiş, bu partide bir nefer olarak çalışmış kim atanırsa, kim ön seçimle gelirse onları desteklemeyi bir görev biliyorum kendime, çünkü onların bu partideki emeklerini almaları gerektiğine inanıyorum. Şunu hiç kimse unutmasın ki Yatağan'da Cumhuriyet Halk Partisi bayrağı elli yıldır dikilmekte ve bundan sonra da dikilmeye devam edecektir. Bunun için en büyük güç sizlersiniz. İlçemizin ve köylerimizin hizmetleri konusunda gece gündüz demeden belediye meclisi üyelerimizle birlikte çalışacağız. Buraya kadar gelerek bu sevince ortak olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Başkan Işık konuşmanın ardından belediye binası önünde belediye personeli ile hatıra fotoğrafı çektirdi ve vatandaşlardan gelen tebrikleri kabul etti. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Hasan Haşmet Işık Yatağan Eyüp Yerel Haberler

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Kenan Sofuoğlu'ndan çok konuşulacak Cumhurbaşkanı Erdoğan itirafı: 'Vekillik yaparım' demek hayatımın en büyük hatasıydı

Kenan Sofuoğlu'ndan çok konuşulacak Cumhurbaşkanı Erdoğan itirafı: 'Vekillik yaparım' demek hayatımın en büyük hatasıydı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title