Haberler

Üniversitede 'Merhaba Bebişim' Tacizi

Güncelleme:

İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde görevli S.A., üniversitenin genel sekreter yardımcısı Adnan Ecevit'in kendisini taciz ettiğini söyleyerek suç duyurusunda bulundu.

İstanbul Ticaret Üniversitesinde kariyer planlama merkezinde uzman yardımcısı olarak görev yapan S.A., üniversitede genel sekreter yardımcısı olarak görev yapan Adnan Ecevit hakkında savcılığa tacize uğradığı iddiasıyla şikayette bulundu.

"MERHABA BEBİŞİM"

Şikayet dilekçesinde, Adnan Ecevit'in kendisine önce sözlü olarak ardından da mail yoluyla tacizde bulunduğunu iddia ederek, "Bir defasında odasına çağırıp bana 'merhaba bebişim' diye hitap etti. Bunu dil sürçmesi olarak düşünürken odasından ayrıldığım sırada bana 'teşekkür ederim kuzum' deyince sözlerinin taciz olduğunu anladım. Aynı gün mailime taciz mesajları da atınca bulunduğu konum nedeniyle bir çalışanı baskı altına alıp manevi değerlerimi rencide eden bu eylemin cezasız kalmaması için bu şikayeti yapıyorum" dedi.

"CEZA ALSIN"

Mail yazışmalarını, kamera kayıtlarını ve diğer delillerin de iddiasını kanıtladığını belirten S.A., Adnan Ecevit'in ceza almasını istedi.

ÜNİVERSİTE ÇALKALANIYOR

Taciz iddiasıyla çalkalanan İstanbul Ticaret Üniversitesi yönetimi ise konu ile ilgili inceleme başlattı. Taciz iddiasıyla gündeme gelen Adnan Ecevit'in ifadesini alan yönetimin önümüzdeki günlerde Ecevit ile ilgili kararını vermesi bekleniyor.

(Kaynak:Vatan)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Eğitim Yaşam Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (21)

serap 35:

akp zihniyeti üniversiteleri bitirdi, oylar chp ye

9
31
yanıtYanıtla
GARİBAN:

kesin chp lidir çünkü bu zihniyet maniviyat nedir pek bilmezler bazıları herkes için değil tabiki ama bazıları böyle maalesef hak ettiği cazayı alsın tabiki

18
12
yanıtYanıtla
eşitlik nerde:

ulan yoldan geçen tanımadığın bir insan bi bayan bile adres sorarken veya bi iş için konusurken canım tatlım vs diyorda biz erkeklere bu bayanlar. erkek iş arkadaşı bayana kuzum bebişim deyincemi sıkıntı oluyor. şaka gibi

17
0
yanıtYanıtla
anonim:

mobbing ayağıyla dava açıp para koparabilir miyim hesabı! avukat sayısı arttıkçe böyle antin kuntin konulara dava açılması için milleti daha da teşvik edecekler.

12
3
yanıtYanıtla
Kardan AdamMobil-IOS:

Serap 35 sen neyin kafasını yaşıyorsun CHP li olmadığını nerden biliyorsun? AKP çamur atmayı bırakın. Milletim sandıkta yine gerek cevabı verecek Gezizekalılar , tek parti ak parti helal sana uzun adam

8
6
yanıtYanıtla
psikolojisi bozulmuş kadın:

şuan çalıştıgım işyerinde bayan iş arkadaslarım canım diyor tatlım diyor bana ne yani bendemi suç duyurusunda bulunayım taciz diye. görünüşe göre o kadının psikolojik sorunları var. yaş 30 a dayanmış ve hala bekar ise o kadında evde kalmış psikolojisi bunalımı olmuştıur.

6
7
yanıtYanıtla
mustiMobil-ANDROID:

KURBAN OL AKP YE..DÜNKÜ ÇOCUK CHP DEMEK YOKLUK DEMEK..İŞTE İZMİR GİTTE ÇÖPLÜK GÖR.

5
7
yanıtYanıtla
yerli:

Üniversitelerde ilim yok film var. Bu Üniversite derhal kapatılmalı.

3
7
yanıtYanıtla
serap 35:

akp akılarının nerde olduğunun en açık örneği, insanların kılık kıyafetlerine bakarak taciz edeceğinizi mi zannediyorsunuz? İçinizde bastırdığınız kadın özlemini gidin rio karnavalında giderin bari bırakın atatürkçü modern gençliği

3
5
yanıtYanıtla
kliniktemobilWeb@haberler.com:

Bu dami akp nin sucu.biraz mantikli olun.akp kadar baslniza tas dussun.

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title