Haberler

Ülker Çocuk Sanat Atölyesi Art International'da Açıldı

Güncelleme:

Sanat fuarları içinde açmayı geleneksel hale getirdiğimiz Ülker Çocuk Sanat Atölyesi, bu yıl ilk kez Art International kapsamında da açıldı.

Geçtiğimiz yıllarda Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek sanat fuarında çocuklar için atölye açan Yıldız Holding, Ülker Çocuk Sanat Atölyesi'ni gelenekselleştirdi. Atölye bu yıl ilk kez uluslararası çağdaş sanat fuarı Art International kapsamında da açıyor. 26-28 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenlenen fuarda tüm küçük sanatçılara açık olacak atölye özel geliştirilmiş içeriği ile dikkat çekiyor. Fuarda çeşitli atölye çalışmalarına katılacak olan çocuklar, özel eğitmenler eşliğinde fuar turu da yapacaklar.

Yıldız Holding Kurumsal İletişim Genel Müdürü Zuhal Şeker konuyla ilgili şunları söyledi:"Çocuklara yakın bir marka olarak, çocuk projelerine büyük bir önem veriyoruz. Bugünden Türkiye'nin geleceğine, çocuk projelerine yatırım yapıyoruz. Son 8 yılda, spor, eğitim ve sanat başlıkları altında çocuk projelerine 33 milyon TL yatırım yaptık. Çocukları sanat ile buluşturduğumuz Ülker Çocuk Sanat Atölyesi çok önem verdiğimiz, özel bir proje. İçeriğini her sene geliştirdiğimiz atölyeyi, mümkün olduğunca çok platforma taşıyarak sanatı yeni neslin gündelik hayatının bir parçası haline getirmeyi amaçlıyoruz. Ülker Çocuk Sanat Atölyesi'nde çocuklar sanatın farklı formları ile tanışacaklar. Kalem veya fırça gibi alışageldikleri araçlar dışında da malzemeleri kullanarak da resim yapabileceklerini görecekler. Galeri gezmeyi öğrenecek, fuar kültürü alacaklar. İnanıyoruz ki sanata yakın büyüyen bir nesil daha estetik bir gelecek demektir."

Geçtiğimiz yıllarda Prof. Dr. Hüsamettin Koçan ve Baksı Müzesi gibi özel birliktelikleri hayata geçiren Ülker Çocuk Sanat Atölyesi, bu sene çok özel bir projeye daha imza attı. Atölyenin içeriğini ve tasarımını tamamen Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü ve Mimar Sinan Üniversitesi İç Mimarlık öğrencilerini hazırladı. Proje için bölüm başkanları tarafından oluşturulan öğrenci grupları, bir aylık yoğun bir çalışma sürecinden geçtiler. Bu proje ile genç sanatçılara henüz okul yıllarında profesyonel bir platform sağlanırken, çocuklar için de özel atölye çalışmaları geliştirildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yıldız Holding Türkiye Eylül Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title