Haberler

Ülker Çikolata, "Endüstride Mükemmellik"Te Türkiye Şampiyonu

Ülker Çikolata, sektör liderliğinin ardından endüstriyel mükemmellikte de öncü oldu.

Ülker Çikolata, sektör liderliğinin ardından endüstriyel mükemmellikte de öncü oldu. Avrupa'nın önde gelen yarışması "Endüstride Mükemmellik Ödülü 2015"te Türkiye şampiyonu olan Ülker Çikolata, Eylül 2015'teki Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Yıldız Holding'in iki yıldır pilot şirketlerinde uyguladığı ve üretimde mükemmelliği hedefleyen "Yıldız Mükemmellik Yolu" Ülker Çikolata'ya Türkiye şampiyonluğu getirdi.

Ülker Çikolata, "Yıldız Mükemmellik Yolu" çalışmalarıyla, WHU (Otto Beisheim School of Management), INSEAD (The Business School for The World) gibi Avrupa'da önde gelen işletme okullarının ve Türkiye'de de Koç Üniversitesi'nin temsil görevi üstlendiği "Endüstride Mükemmellik Ödülü 2015" (Industrial Excellence Award) yarışmasının Türkiye birincisi oldu.

Ülker Çikolata, alanında Avrupa'nın en önemli ödüllerinden olan "Endüstride Mükemmellik Ödülü 2015"te için 29-30 Eylül 2015'te Almanya'nın Stuttgart kentinde düzenlenecek Avrupa Şampiyonluğu'nda Türkiye'yi temsil edecek. Türkiye ilk defa bu yarışmaya katılım sağlayacak ve Almanya, Fransa, İsviçre, Hollanda ve İspanya birincilerine karşı yarışacak.

Geçtiğimiz yıllarda Ülker Çikolata'da başlatılan "Yıldız Mükemmellik Yolu" projesinin sonuçlarını sadece üretim süreçlerinde değil, uluslararası alanda da almaya başladıklarını belirten Yıldız Holding Gıda Grubu Başkan Yardımcısı Mete Buyurgan sözlerini şöyle sürdürdü: "Endüstride Mükemmellik Ödülü Jürisi Ülker Çikolata Fabrikası'ndaki "Yıldız Mükemmellik Yolu" uygulamalarını yerinde gözlemledi. İncelemeler sonucunda, Ülker Çikolata'nın sadece üretimde mükemmellik altyapısını kurmakla kalmadığını, mükemmellik olgusunu kurum kültürünün temel bir parçası haline getirdiğini de gördü. Bu çalışmalar, Ülker Çikolata'ya bu önemli ödül platformunda Türkiye birinciliğinin de yolunu açtı. Ülker Çikolata hem Türkiye'de hem de yurtdışında mükemmellik arayışındaki birçok şirket için başarılı bir örnek olacak."

Ülker Çikolata bünyesinde yürütülen çalışmalar sayesinde imalat dönüşümlerinin hızlandığını ve kaynak israflarının kaynağında önlendiğini dile getiren Buyurgan, böylece Türkiye'ye de katma değer kazandırıldığını vurguladı.

YILDIZ MÜKEMMELLİK YOLU NEDİR?

Yıldız Mükemmellik Yolu programı, en iyi örnekler geliştirilerek, Yıldız Holding kültürü ile harmanlanarak, kendine has bir program oluşturuldu. Yıldız Mükemmellik Yolu, uluslararası rekabete hazırlıkta önemli bir rol oynarken, her çalışanın sorumluluk alanında lider olduğu, temelinde verimlilik ve mükemmellik kültürü olan, mükemmelliği teşvik eden bir ortamda, sistemlerin şirkete, tüketiciye ve ülkeye değer katacak şekilde işlemesini destekliyor. Bu sürekli gelişim yolculuğuna tüm çalışanlar dahil oluyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ülker Çikolata Yıldız Holding Türkiye Ekonomi Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title