Haberler

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi takımlarından Mersin Büyükşehir Belediyesi, yeni sezon hazırlıklarına Türk oyuncularla devam ediyor.

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi takımlarından Mersin Büyükşehir Belediyesi, yeni sezon hazırlıklarına Türk oyuncularla devam ediyor. Baş Antrenör Olcay Orak yaptığı açıklamada; "Çocuklar çok istekli ve gayretli çalışıyorlar. Bu sene Edip Buran Spor Salonu'nu çok zor bir deplasman haline getirmek ve çok maç kazanmak istiyoruz. Bunu da liglerin başlamasıyla birlikte hep beraber göreceğiz" dedi.

Yeni sezon hazırlıklarına Servet Tazegül Spor Salonu'nda devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, daha çok kuvvet üzerine antrenmanlarını Baş Antrenör Olcay Orak başkanlığında yapan Türk oyuncuların istekli çalışmaları teknik ekibi memnun ediyor.

Çalışmalar ve yeni sezonla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Olcay Orak, çocukların çok istekli ve gayretli çalıştığını belirterek, "Zaten antrenmanlarımız basketboldan ziyade atletizm ve ağırlık üzerine kurulu. Oyuncularımız çalışmalarından çok memnunum. Burcu şu anda A- Milli Takım'da o da dönecek ve Türk oyuncularımız tamamlanacak. Yabancı oyuncularımızda 15 Eylül itibariyle Mersin'e gelmeye başlıyorlar. Şu an çalışlarımız da her hangi bir sıkıntımız yok. Ligin başlamasına uzun bir zaman olduğu için çok fazla üzerine gitmiyoruz. Yavaş yavaş kuvvet antrenmanlarını verdikten sonra daha sert idmanlar başlayacak. Şu an sakat oyuncumuzun olmaması da bizleri ayrıca sevindiriyor" diye konuştu.

"EDİP BURAN'I ÇOK ZOR BİR DEPLASMAN HALİNE GETİRMEK İSTİYORUZ"

Yeni sezondaki hedefleriyle ilgilide konuşan Orak, "Biz Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak özellikle Edip Buran Spor Salonu'nu çok zor bir deplasman haline getirmek istiyoruz. Çok maç kazanmak istiyoruz. Ligin ilk 5'inde yer alıp, Play-off'da iyi bir sıralamayla girmek istiyoruz. Türkiye Kupası'nda da yolumuza devam etmek istiyoruz. Avrupa Kupası'nda da iyi bir gruba düştük. Yani bu sene Mersin Büyükşehir Belediyespor olarak iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Mersin Büyükşehir Belediyespor'un oyuncusu Tuğba Talaslıoğlu ise 6 Ağustos'da hazırlık dönemine başladıklarını hatırlatarak, "Şu anda çalışmalarımız iyi gidiyor. Eksiklerimiz var. Burcu arkadaşımız ve yabancı oyuncuların katılmasıyla daha iyi olacağız. Hedefimiz öncelikle ligimizde başarılı bir sezon geçirmek ve sonrasında da Avrupa'da iyi derece elde etmek" şeklinde konuştu.

Mersin Büyükşehir Belediyespor'un oyuncusu Emel Türkyılmaz da çalışmalara biraz erken başladıklarını kaydederek, "Şu anda gayet güzel gidiyor. Önce başlamamız bizim için avantaj oldu. Birbirimizi daha fazla tanıma fırsatı elde ettik. İlk idmanlarımız çok güzel ve keyifli geçiyor, güzel idmanlar yapıyoruz. İlk hedefimiz öncelikle ligi en üst sıralarda bitirmek. Avrupa'da çeyrek final olabilir, yarı final olabilir. Bu seneki takım ciddi hedefleri olan güçlü bir takım. En iyi şeyi yapacağımıza inanıyorum" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Büyükşehir Belediyespor Servet Tazegül Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title