Haberler

Tunceli'de Bayram Sabahı Özel Harekat Polislerine Saldırı

Güncelleme:

Tunceli'de PKK'lı teröristler, bayram sabahı özel harekat polislerine uzun namlulu silahlarla saldırdı. Çıkan çatışmada ölen ya da yaralanan olmadı.

Tunceli merkeze bağlı Batman köyü yakınlarında bulunan K4 noktasına sabah saat 07.40 sıralarında PKK'lılar tarafından uzun namlulu silahlar ve roketatarla saldırı gerçekleştirildi. Çıkan çatışmada ölen ya da yaralanan olmadı.

ÇATIŞMA ÇIKTI

Edinilen bilgiye göre, Tunceli merkez K-4 noktasına sabah saatlerinde nöbet değişimi için giden özel harekat polislerine bir grup PKK'lı terörist tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

Özel harekat polislerinin karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Çatışmada ölen ya da yaralanan olmadı.

KAÇIŞ ALANLARI ABLUKADA

Saldırının ardından K-4 noktasından PKK'lıların kaçabileceği alanlar yoğun ateş altına alınırken, 2 Kobra tipi helikopter de havadan bombardıman gerçekleştirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tunceli Batman Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (51)

Bölücü çiko:

Dün gece nokta bombalama operasyonu yap sonrada mağduru oyna vay efendim bayrammış. Çokmu dindarsınız la dindarsanız Kur''an a Allah''a neden karşı geliyorsunuz Kürtlerin dilini Kültürünü neden tanımıyorsunuz. Halk savunma güçleri Kürtlerin yaşam teminatıdır bu saaaten sonra

21
62
yanıtYanıtla
Misdilloba:

Hasskome hasskome hasskome. Pkk yi cok dusunuysan yanlarina git sanada cehennemi tatdiralim kurt halki turk halkindan ustun mudurki bizden farkli bi hakki olsun

yanıt36
yanıt7
Mt:

Kafir bayram yapmaz bayramdan anlamaz... pkk = kafir demektir. pkk ya zerre kadar yardım ve yataklık yapanların kafirlerden bir farkı yoktur. Müslüman müslümanın kanını dökmez müslüman allah rızası için savaşır.

69
3
yanıtYanıtla
Wiii:

Sen hicmi gazete okumuyorsun hicmi haber dinlemiyorsun nerde yasiyon uzaydami kafir diyip asakadigin insanlarin ulkelerinde hic sorun yok ustune usluk hepsinde milyonlarca musluman siginmaci war neden musluman ulkelere gitmiyorlar

yanıt3
yanıt29
Aa:

Wii hadi lan ordan türkiye 2 bucuk milyon siginmaci aldi avrupa iki pc bin siginmaci aliyo gösteris yapiyo ben almanyadayim.

yanıt1
yanıt3
Mt:

Geri zekalılar ilk önce haberi bir okuyup sonra yorum yazın.

yanıt1
yanıt0
kMobil-ANDROID:

sonunuz geldi PKK itleri özellerden nereye kaçacaksınız

53
1
yanıtYanıtla
Pkk=Kafir Dinsiz SürüsüMobil-IOS:

Hayvanlar gibi dağda dinsiz imansız medeniyetsiz yaşarlar anca çalıp çırpıp gariban kürt halkından haraç toplamayı sivil kürtleri öldürmeyi ve korkakça kalleşçe pusu kurmayı bilirler

41
2
yanıtYanıtla
askerMobil-ANDROID:

kafirin bayrami olmaz

41
2
yanıtYanıtla
tehlıke:

adamlar. dınsız. musluman. kardeslerım. bunu. gorsun. bunlar. icin. bayram. yoktur

37
5
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title