Haberler

TESYEV'den Engelli Dostlarımıza Özel Yılbaşı Paketleri

Güncelleme:

Türkiye Engelliler Spor ve Eğitim Vakfı (TESYEV), yeni yılda engelli dostlarımızı düşünerek özel içeriklere sahip yılbaşı paketleri hazırladı.

Yeni yıl yaklaşırken hediye seçme heyecanı da başladı. Engelli dostlarımızın hayatlarına dokunmak için fırsat yaratan TESYEV, yılbaşında hediye sevincini engellilere de yaşatmak isteyerek özel içeriklere sahip paketler hazırladı.

Yapılan taınıtımda, " Serdar Bilgili'nin "Engellere Rağmen" kitabından veya İbrahim E. Temo&Engin Alkış'ın "Yaban" fotoğraf kitabından oluşan paketler sizleri bekliyor." açıklaması yapıldı.

EĞİTİM, SAĞLIK VE SPOR ALANINDA TAM DESTEK

TESYEV engellilere eğitim, sağlık ve spor alanında verdiği hizmetleri, internet sitesindeki yazısında şöyle tanımlıyor:

"Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı olarak, engelli bireylerimizin birçok konuda var olan dertlerini yakından takip ediyor, sorunlarına çözüm bulmaya ve seslerini duyurmaya çalışıyoruz. Çalışmalarımızda, duyarlı, paylaşımcı, iyiliksever ve yardımsever Türk insanımızın önemli desteği var. TESYEV, sayıları her geçen gün artan engelli vatandaşlarımızın kendine güvenen bireyler olarak yaşamı paylaşmaları amacıyla; eğitim, sağlık ve spor alanındaki ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

500 ENGELLİ ÖĞRENCİYE EĞİTİM BURSU VERİYOR, İMKANLARI KOLAYLAŞTIRIYOR

Eğitim alanında; çoğu üniversitede öğrenim gören %40 ve üzeri sağlık kurulu raporuna sahip, maddi durumu yetersiz ve başarılı 500 engelli öğrencimize eğitim bursu veriyor, eğitimlerini kolaylaştırmak amacıyla bilgisayar ve sesli program yardımlarında bulunuyoruz. Sağlık alanında; binlerce ihtiyaç sahibi engelli bireyimizin tedavi, ameliyat, ortez, protez, işitme cihazı, rehabilitasyon ve tekerlekli sandalyeye kavuşmasını sağlıyoruz.

ÖZEL SPORCULARA PEK ÇOK BRANŞTA DESTEK SAĞLIYOR

Spor alanında; Ulusal ve Uluslararası kamplar, turnuvalar, seminerler ve toplantılar düzenlemekte, bedensel, işitme, görme engelliler ve özel sporcular spor kulüplerinin ihtiyacı olan; spor sandalye, eşofman, yağmurluk, spor ayakkabı, krampon, top ve masa tenisi masası gibi spor branşlarına özgü malzeme ihtiyaçlarını karşılıyoruz."

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Serdar Bilgili Türkiye Yaşam Haberler

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title