Haberler

Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet" Yürüyüşü

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), kentte iş yerlerine binlerce ay yıldızlı bayrak dağıtarak, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde başlatılan "Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet" çağrısına destek verdi.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), kentte iş yerlerine binlerce ay yıldızlı bayrak dağıtarak, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde başlatılan "Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet" çağrısına destek verdi.

Odadan yapılan yazılı açıklamaya göre, bayrak dağıtımı, odanın kurulduğu yer olan ve Bursa'da "alışverişin kalbi" olarak nitelendirilen Koza Han'da başladı. Bayrak dağıtımı, BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk ile BTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Fahrettin Gülener ve Şakir Umutkan'ın yanı sıra meclis ile komite üyelerinin katılımıyla yapıldı.

Topuk, terörün her zaman karşısında olduklarını ifade ederek, "Bizi birbirimize düşman etmeye çalışan teröre karşı hep birlikte durmalıyız. Ülkemizin tamamında birlikte yaşama iradesini göstermeliyiz. Milletçe birbirimize daha sıkı sarılmalı, birlik ve beraberliğimizi daha güçlü bir şekilde hissettirmeliyiz" değerlendirmesinde bulundu.

Ülke olarak kaos ortamı oluşturarak bundan faydalanmak isteyen kesimlere kesinlikle taviz vermeyeceklerini vurgulayan Topuk, şunları kaydetti:

"Gün, ortak değerlerimizin etrafında buluşma günüdür. TOBB'un önderliğinde başlatılan ve Türkiye'deki tüm iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarının yer aldığı 'Teröre Hayır Kardeşliğe Evet' buluşmasına BTSO olarak bizler de tam destek veriyoruz. Yarın Ankara'da, Cumhuriyet tarihimizin en büyük sivil toplum hareketlerinden birine katılarak, kardeşliğimizi dosta, düşmana bir kez daha ilan edeceğiz. Bursa'da başta tarihi çarşılar bölgesindeki esnafımız olmak üzere binlerce iş yerine şanlı al bayrağı dağıttık. Rengini aziz şehitlerimizin kanından alan şanlı bayrağımızın her yerde yine büyük bir gururla dalgalanmasına vesile olacağımız için onur duyuyoruz."

Kaynak: AA / Yerel

Fahrettin Gülener Türkiye Koza Yerel Haberler

title