Haberler

İdil'de PKK'nın Kritik İsimleri Öldürüldü

Güncelleme:

TSK, Şırnak'ın İdil ilçesinde aralarında PKK'nın sözde İdil KCK sorumlusunun da yer aldığı, önemli isimlerin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak'ın İdil ilçesinde etkisiz hale getirilen PKK'lı teröristler arasında sözde İdil KCK sorumlusu "Adnan" kod adlı Abdullah Ecevit ile bazı kritik isimlerin bulunduğunu açıkladı.

PKK'NIN ÖNEMLİ İSİMLERİNE DARBE

Genelkurmay Başkanlığı, terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen operasyonların devam ettiği İdil'de etkisiz hale getirilen 19 teröristin arasında, "Kendal" kod adlı, telsiz adı "Rojger" olan İdil'in Turgut Özal Mahallesi sorumlusu, İdil KCK Sorumlusu "Adnan" kod adlı Abdullah Ecevit, "Nurhak" kod adlı, ismi bilinmeyen 12 yıldır kırsalda görev yaptığı belirlenen tecrübeli teröristler, "Rodi" kod adlı Fuat Kaşbaş, "Reşit" kod adlı İdil Orta Alan Sorumlusu bulunduğunu bildirdi.

SİLAHLARI DA ELE GEÇİRİLDİ

PKK'ya büyük darbe vurulan operasyonda, sözde liderlerin kullandığı 7 M-16, 11 Kaleşnikof, 2 Kanas keskin nişancı tüfeği ile 2 roketatar ele geçirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Genelkurmay Başkanlığı Nurhak Şırnak Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (76)

ıgdırlı Mobil-ANDROID:

bence idam gelmeli yoksa bu hainler güzel ülkemizin huzurunu bozmaya devam edecekler eğer pkkya karsı idam gelirse bence temizlenir

66
10
yanıtYanıtla
diyarbakır t:

kara bu devleti yolda bulmadık yolda bırakalım . ben diyarbakırda yaşıyorum ve burda devlet elinden geleni yapıyor siviler kesinlik onlara karşı titiz davranıyorlar. ve bunlar hdp pkk işine gelmiyorlar bunların sonu geldi bu iş bitter. sayın erdoğan allah razı olsun ve devlettimize ve milletimeze. ama bundan sonra önemli ötekileştirme olmasın sen kürt''''sün sen türk''''sün bunu yapan bilki hainlerdir bunu birlikte başaracağız bütün devletlere karşı dik duraçağız bundan sonra önemli

59
8
yanıtYanıtla
İstatistikçi:

Helal olsun sana kardeş.diyarbakırlı t.yorumların çok önemli. Senden ve senin gibilerinden çok ögrenecegimiz var....

yanıt3
yanıt0
Özkürt:

Pkk sadece kürtler için savaşmıyor türkler içinde savaşıyor çünkü her iktidara gelen ırkçılık ve kan üzerinden besleniyor pkk ise herkese tertemiz ve onurlu bir yaşam sunmak istiyor

10
52
yanıtYanıtla
Özkürt:

Kürt halkının hakları verilmediği sürece bunların hepsi olacak

yanıt3
yanıt32
hasannMobil-ANDROID:

Aslan parçaları Allahım yar ve yardımcınız olsun elleriniz dert görmesin

54
4
yanıtYanıtla
ömer:

DAĞLAR PADİŞAHI KARAYILAN BU DEVLET ER VEYA GEÇ DİZE GELECEK

7
49
yanıtYanıtla
at gözlüğü:

Ancak ordan konuşursunuz faset katil

yanıt18
yanıt4
Bedev fes:

Acaba. Bu pkk dedıklerı kımlerdır belkı cögu mazlum yeter yeter artık bırazda ınsan olun

6
50
yanıtYanıtla
TÜRKüMMobil-ANDROID:

Türk kürt kardeştir pkk ortak düşmanımız....

48
5
yanıtYanıtla
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title