Haberler

TEMSA'dan Fransa'ya 45 okul otobüsü

TEMSA, Fransa pazarında yükselişini sürdürüyor. TEMSA, son 2 ayda Fransa'da 45 otobüs teslimatı daha gerçekleştirdi.

TEMSA ürünleri Avrupa'nın birçok ülkesinde taşımacıların gözdesi olmaya devam ediyor. TEMSA, Fransa'da son 2 ayda 45 okul otobüsünü daha müşterileri ile buluşturdu. Fransa Bölge Satış Müdürü Çağdaş Adıyeke, TEMSA'nın ürünlerinin en çok bulunduğu ülkelerin başında Fransa'nın geldiğini belirterek, "Fransa pazarında müşterilerimizle sık sık bir araya gelerek onların bizden beklentilerini öğrenmeye çalışıyoruz. Müşterilerin ihtiyaçlarına en uygun ürünleri pazara sunma çabamız bizi daha büyük başarılara taşıyan en önemli etken. Bütün segmentlerde ürün sunmakla birlikte, okul taşımacılığına yönelik ürünler geliştirmek, standartları sağlayabilmek çok kolay değil. TEMSA olarak okul otobüsü teslimatlarımızı da hız kesmeden sürdürüyoruz. Son 2 ayda 45 okul otobüsü daha teslim ettik" dedi.

Yeni projelerle, daha geniş ürün yelpazesi

Pazarın ihtiyaçlarının çok sık değiştiğine dikkat çeken Adıyeke, "Biz 'Fransa pazarında başarılıyız' diyerek yeni projeler geliştirmekten kendimizi alıkoymuyoruz. Şunu çok iyi biliyoruz ki, dünyada değişim çok hızlı. İhtiyaçlar ve beklentilerde bu değişimle beraber gelişiyor. Bundan sonraki süreçte pazara uygun yeni projeler içerisinde yer almaya, müşteri taleplerine daha geniş ürün yelpazesi ile cevap vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fransa Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title