Haberler

Suudi Milyoner, "Üzerime Düştü" Dedi Tecavüzden Aklandı

Güncelleme:

Tecavüzle suçlanan iş adamı Ehsan Abdülaziz, "Kadının üzerine düştüğü sırada cinsel organına DNA bulaştırmış olabileceğini" iddia ederek tüm suçlamalardan aklandı.

İngiltere'nin başkenti Londra'da genç bir kadın tarafından tecavüzle suçlanan 46 yaşındaki Suudi Arabistanlı iş adamı Ehsan Abdülaziz, çıkarıldığı mahkemede "Kadının üzerine düştüğü sırada cinsel organına DNA bulaştırmış olabileceğini" iddia ederek tüm suçlamalardan aklandı.

OLAY ŞÖYLE GELİŞTİ

Southwark Kraliyet Mahkemesi'nde görülen davada ifade veren Abdülaziz, daha önceden tanıdığı 24 yaşındaki bir kadın ve onun 18 yaşındaki arkadaşı ile Cirque Le Soir isimli gece kulübünde karşılaştığını ve onlarla birlikte bir süre eğlendikten sonra iki kadını da Maida Vale semtindeki evine götürdüğünü söyledi.

YATAK ODASINDA GÖRÜP CİNSEL İLİŞKİYE GİRMİŞ

Burada 24 yaşındaki kadını yatak odasına götürüp cinsel ilişkiye girdiğini belirten Abdülaziz, diğer kadının ise oturma odasında tek başına uykuya daldığını söyledi.

"ÜZERİNE ÇEKTİ, İLİŞKİYE GİRMEYE ÇALIŞTI"

Sabaha karşı oturma odasındaki koltukta uyumakta olan kadını kontrol etmeye gittiğini belirten milyoner iş adamı, "Bu sırada beni üzerine çekti ve cinsel ilişkiye girmeye çalıştı." dedi. Kadının cinsel ilişki teklifini reddettiğini belirten Abdülaziz, bu olay sırasında ellerinde daha önce yaşadığı cinsel birleşme nedeniyle sperm kalıntıları bulunduğunu ve bunların genç kadının vücuduna geçmiş olabileceğini düşündüğünü söyledi.

Abdülaziz'in ifadesini dinleyen hakim adamın tecavüz suçu işlememiş olduğuna karar verdi.

Suudi iş adamı ile 18 yaşındaki kadının tanıştığı gece kulübü.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Sultan Abdülaziz Londra Yaşam Dünya Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (55)

Şark kurnaziMobil-ANDROID:

Arap meraklıları koşun oraya. .

8
61
yanıtYanıtla
Şark kurnaziMobil-ANDROID:

İşte Arapların Şark kurnazi din iman der yapmadığı halt yoktur. ülkemde bu tip kurnazi dolu milleti alavere dalavare ile dinimize kullanarak milleti kandırırirlar. güya müslüman geçinirler.

30
20
yanıtYanıtla
TOSUN PAŞA:

Üzerine düşen milyoner yerine Fakir olaydı şimdi kodeste duvara çizik atıyordu. . Adalet denilen olgu zenginler ve fakirler olmak üzere ikiye . . Fakirsen fakirsindir, zenginsen Fakırsındır. . arada sadece i yerine ı kadar küçük bir fark vardır. .

39
0
yanıtYanıtla
.ÇÇ:

AYNI AKP LİLER GİBİ HER TÜRLÜ YOL VAR BUNLARDA NASIL YOLSUZLUKLARDAN AKLANILDI GİBİ O HESAP OLMUŞ

14
23
yanıtYanıtla
nuri:

bu akp nin havuz medyasını izleye izleye milletin ahlakı bozuldu

8
29
yanıtYanıtla
Oz:

Aynı bizdeki adalet sistemi işte. Akp adaleti. Paran varsa suçsuzsun.

9
27
yanıtYanıtla
Halit:

Söylenecek çok şey var ama para bu dünyada her şeyi kapatıyor hüküm ALLAHIN dır

33
0
yanıtYanıtla
.ÇÇ:

AYNI AKP Lİ LER GİBİ SAVUNMAYA BAK BİZDE YOLSUZLUKLAR NASIL AKLANILDI O HESAP OLMUŞ

14
15
yanıtYanıtla
İnsan:

Müslümanlığı kimseye vermezler. Müslümanlığın yanından geçmezler.

27
1
yanıtYanıtla
OF AMAN:

YA ALLAH, YA BİSMİLLAH DE KOYUNLAR İNANIR

26
1
yanıtYanıtla
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title