Haberler

Survivor'da Talihsiz Kaza! Atakan Arslan Hastaneye Kaldırıldı

Güncelleme:

Ödül oyununda kafasına darbe alan ve düştüğü havuzdan çıkamayan Atakan Arslan apar topar hastaneye kaldırıldı.

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor yarışmasında NBA Batı Final serisinin 4'üncü maçını izleyen taraf ünlüler oldu. NBA Batı Finali'ni farklı açılardan izleyen isimler arasında Atakan Arslan'ın olmaması dikkat çekti.

ATAKAN NEDEN KATILMADI

Konuyla ilgili farklı yorumlar yapılırken, ödül oyununda talihsiz bir kaza yaşayan Atakan'ın hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı.


SON KARARI DOKTORLAR VERECEK

Yarışmadaki akıbeti merak edilen Atakan'ın durumu yapılcak kontrollerden sonra netlik kazanacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

esmo:

semih lavuğuna ayar oluyorum kardeşim efecik yok serkaç iyi dayanıyor adamlar bana kalsa çoktan onu semoş yapmıştım

38
68
yanıtYanıtla
CENKY:

semih soyadı neydi?şamaroğlanı mı?geçen yarışmada da dayak yemişti de ondan sordum. .

14
75
yanıtYanıtla
ILYAS:

SEMIH FİNALE BİLE GİDEMEZ. ATAKANLA SERKAY ONU YER TEKE TEKTE.

10
45
yanıtYanıtla
Fikret dana Mobil-IOS:

İnsana hiç birşey vermeyen yarışma

19
5
yanıtYanıtla
hy37:

yalnız bu yıl çok tehlikeli oyunlar var survivorda. acun birine bir şey olduğunda nasıl hesap verecek acaba. hele şu oyun. . akıl sahibi bir insan nasıl böyle bir oyunu onaylar ya. Yazık günah. Görüntüde Semihin yediği darbenin de ne kadar sert olduğu görülüyor. bunların hepsi insan evladı. . . yazık günah arkadaş. . .

22
0
yanıtYanıtla
RİZİKOLU OYUN:

Atakan güçlü insan inşallah birşeyi olmaz ve kıbrısta serkayla final oynar. Atakan giderse çakallara meydan boş kalacak, atakan başarılı ve ciddi bir oyuncu, kıbrısı hak ediyor, kerkay, atakan, damla yattara kıbrısa gider, bunlar ünlü olma gömleğini taşıyabilecek yapıdalar, oyun çok saçma ve kafadan darbe almaya davetiye basıyor, oyunlarda ve parkurlarda can güvenliği yok

12
8
yanıtYanıtla
net:

yılanı kurbağayı börtü böceği yemeden survivor mı olunurmuş

16
3
yanıtYanıtla
Avatar Atakan:

Sallamayın lan. . Atakan''ın babası facebook dan açıklama yaptı. . Bir sorun yok çok şükür, 2 gün dinlenmesi gerekiyormuş. .

14
2
yanıtYanıtla
haydeee:

semih 1. olabilir bu saatten sora

7
8
yanıtYanıtla
ali corumlu:

semih olsun ben bu sorvay artık izlemiyorum

yanıt4
yanıt33
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title