Haberler

Suruç Bombacısıyla Aynı Soyadı Taşıyanların Hayatı Karardı

Güncelleme:

Adıyaman'da, Suruç ve Ankara bombacılarıyla aynı soyadı taşıyan vatandaşlar zor günler geçiriyor. Kimisinin aboneliği iptal edilirken, kimisi de işten çıkarılıyor.

Suruç bombacısı Abdurrahman Alagöz'ün ardından Ankara bombacısının da ağabeyi Yunus Emre Alagöz olduğunun açıklanmasının ardından soyismi 'Alagöz' olan aileler sıkıntı çekiyor.

ABONELİKLERİ İPTAL EDİLDİ

Adıyaman merkez ve ilçelerinde birbirine akraba olmayan 5 farklı 'Alagöz' ailesi bulunuyor. Adıyaman merkez Altınşehir Mahallesi'nde iletişim sektörü üzerine iş yeri bulunan ve internet üzerinden elektrik, telefon, su, doğalgaz, GSM gibi faturaların ödeme işlemi yapan Ahmet Alagöz'ün aboneliği iptal edildi.

SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK

Kurumsal bir firmanın aboneliğini iki ay önce alan Ahmet Alagöz adlı işletme sahibi de bombacılarla akraba olmamasına rağmen, soyisminden dolayı zarar gördü. Ahmet Alagöz adlı esnaf, kendisinin soyisminden dolayı aboneliğinin iptal edildiğini iddia ederek, savcılığa suç duyurusunda bulunacağını belirtti.

İŞ YERİNİN KAPALI OLMASINI GEREKÇE GÖSTERDİLER

Ahmet Alagöz, firma yetkililerin ilk olarak 'iş yerinin kapalı olduğu' gerekçesiyle sistemi kapattıklarını kendisine bildirildiğini ancak, kendisinin güvenlik kameralarıyla bu gerekçeyi çürütmesinden sondan, 'tek taraflı' sözleşmenin fesih edildiğinin kendisine bildirildiğini açıkladı.

SOYİSİMLERİNİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORLAR

Kendisi gibi birçok 'Alagöz' soyisimli aile olduğunu ve bazılarının soyisimlerini değiştirmek istediğini vurgulayan Ahmet Alagöz, bir kişinin yaptığı canilik yüzünden herkesin suçlanmasının kabul edilemez olduğunu dile getirdi. Adıyaman dışında sevdiği bir kız olduğunu ve istemeye gittiklerinde, soyisim ve Adıyamanlı olmasından dolayı sevdiği kızı vermediklerini aktaran Ahmet Alagöz, işinin ve sevdiği kızın peşini bırakmayacağını söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Altınşehir Adıyaman Alagöz Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (24)

türkMobil-ANDROID:

turkum ama oym mazlumdan yana hdpye kürdun gücünü göreceksiniz

43
38
yanıtYanıtla
Berna:

Sonuna kadar AKP

27
32
yanıtYanıtla
SiLOPiLi Mobil-ANDROID:

oylar HDP ye dunya baris gelsin

3
23
yanıtYanıtla
KürtDrejAzo:

Yaw heee. . .

yanıt49
yanıt1
KENAN:

Yazık oluyor bu ülkeye her seçim öncesi Pkk bombaları patlatıyor ve hdpnin düşen oylarını yükseltiyorlar halen bazıları gerçeği görmüyor.

24
0
yanıtYanıtla
SofiMobil-IOS:

Akp eşittir ışıt.

15
9
yanıtYanıtla
bari:

YOBAZ ADIYAMAN

9
7
yanıtYanıtla
adiyamanli Çanakkale şehit torunu:

Zerduş ve ermeni pkk olacaksak

yanıt0
yanıt0
RemziMobil-IOS:

Degiştirin soy ismi erdogan yaptırın fabrikatör olursunuz

10
6
yanıtYanıtla
muglali:

Adıyamanlı arkadaşım vardı soyismi alagöz adamgibi adamdır karınca bile incitmeyen biri genelleme yapilmamali yeter artık

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title