Haberler

    Yaza Doğru Savaş Çıkacak

    SPORCOPE DIŞ HABERLER – İngiliz basınında çıkan haberlere göre, bu yaz transfer dönemi oldukça hızlı geçecek.

    SPORCOPE DIŞ HABERLER – İngiliz basınında çıkan haberlere göre, bu yaz transfer dönemi oldukça hızlı geçecek. Avrupa futbolunun iki büyük kulübü Juventus ile Chelsea arasında gerçekleşmesi beklenen büyük operasyon transfer pazarına damgasını vurabilir. İtalyan temsilcisinin iki senedir kadrosuna katmak istediği Oscar için yeniden harekete geçeceği iddiaları artarken, Chelsea'nin de Juventus'un yıldızı Paul Pogba için tüm imkanlarını kullanmaya hazır olduğu belirtildi.

    Juventus Sportif Direktörü Fabio Paratici, bu hafta Stamford Bridge'de Chelsea ile Paris Saint Germain arasında oynanan Şampiyonlar Ligi son 16 turu mücadelesinde Chelsea'den Oscar ve PSG'den Edinson Cavani'yi izledi.

    Chelsea'nin avantajı Cuadrado

    Juventus, iki sezondur Oscar'ı transfer etmek için girişimlerde bulunmuş ama başarılı olamamıştı. Şimdi Chelsea'nin de bir Juventuslu oyuncuya talip olması bu transferin gerçekleşme ihtimalini artırabilir.

    Londra ekibi, Juventus'un Fransız yıldızı Paul Pogba'yı transfer etmek istiyor. Avrupa devlerini peşinden koşturan Pogba için Chelsea'nin bir diğer avantajı ise, Juventus'ta kiralık olarak oynayan Juan Cuadrado'nun bonservisini elinde bulundurması.

    Conte'nin gözdesi olabilir

    Chelsea, geçen başarısız sezonun ardından kadrosuna katacağı yeni isimlerle yeniden ligde ve Avrupa'da zirveye oynamayı hedefliyor. Kadrodan ayrılması beklenen isimler arasında Nemanja Matic ve Eden Hazard gibi yıldız oyuncular da bulunuyor. Matic'in takımdan ayrılmak istediği bilinirken, Hazard'ın da Real Madrid veya PSG alternatiflerini değerlendirmesi bekleniyor.

    Bu sezon 34 maçta 8 gol kaydeden Oscar, FA Cup'taki MK Dons maçında hat-trick yapmıştı. Geçtiğimiz günlerde ara transfer döneminde Çin'den gelen astronomik teklifleri reddettiğini açıklayan Brezilyalı orta saha oyuncusunun Chelsea'de kalması halinde, takımın başına geçmesi beklenen Antonio Conte'nin gözdelerinden biri olabileceği konuşuluyor.

    Cavani yeniden Çizme'ye dönebilir

    Juventus'un transfer harekatı yalnızca Oscar ile sınırlı değil. Paris Saint Germain'de Zlatan Ibrahimovic'in gölgesinde kalan ve bu durumdan memnun olmadığı bilinen Edinson Cavani, İtalyan ekibinin önemli hedefleri arasında. Uruguaylı forvetin de bu yaz yeni bir maceraya atılması gayet olası gözüküyor.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Paul Pogba Juventus Chelsea Spor Haberler

    CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

    CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

    Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

    Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

    2017 yılında, 'Tutuksuz yargılanmalı' demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

    2017 yılında, "Tutuksuz yargılanmalı" demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title